Dark Mode Light Mode

Στα ράφια των βιβλιοπωλείων η πρώτη ποιητική συλλογή του Ευριπίδη Ταρασίδη με τίτλο «Κατάθεση Στεφάνων»

Όλα μοιάζουν παράλογα, μέχρι να συμβούν.

Όλα μοιάζουν δεδομένα, ώσπου να τα δεις να χάνονται.

 

Οι εκδόσεις Ο Μωβ Σκίουρος κυκλοφορούν την πρώτη ποιητική συλλογή του Ευριπίδη Ταρασίδη, με τίτλο «Κατάθεση Στεφάνων». 23 ποιήματα διαφορετικής φόρμας και θεματολογίας, αναδεικνύουν τα αξιακά, συναισθηματικά και κοινωνικά επίδικα της γενιάς των millennials.

Ο Ευριπίδης Ταρασίδης γεννήθηκε το 1988 στην Καβάλα, όπου ζει τα τελευταία 10 χρόνια. Έχει σπουδάσει Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Ελληνικό Πολιτισμό. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, σκηνοθέτης κ.α..

Έχει συμμετάσχει στη δράση του ΚΘΒΕ «Πρώτη Γραφή», έχει βραβευτεί με το δεύτερο βραβείο στο διαγωνισμό στίχων της Ένωσης Σεναριογράφων, ενώ έχει συμμετάσχει σε πάνω από 10 διεθνή φεστιβάλ με το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «Οι μουσικοί του δρόμου της Θεσσαλονίκης».

 

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Ο Ευριπίδης Ταρασιδης έγραψε μια μικρή ποιητική συλλογή, αντιπροσωπευτική εντελώς της ευρύτερης γενιάς μας. Με την απογοήτευση του ανθρώπου που λέει “δεν παραδίδομαι”. Με την μίξη ηδονισμού και θυμού για την συνθήκη του κόσμου».

Σταύρος Παναγιωτίδης, συγγραφέας του best seller «Μύθοι, παρεξηγήσεις και άβολες αλήθειες της ελληνικής ιστορίας». «Η «Κατάθεση στεφάνων» δεν είναι «ακόμη μια συλλογή» κάποιου που γράφει ποιήματα. Είναι η ποίηση ενός ανθρώπου που αφουγκράζεται τον περίγυρό του αλλά και τις έσω διαδικασίες τις δικές του και των άλλων». Στράτος Κερσανίδης, συγγραφέας-δημοσιογράφος

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία και e-shops.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Σύσκεψη παρουσία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Δήμου Κουμπούρη

Επόμενο άρθρο

Το 2ο Kavala RoboCamp δίπλα στη Θάλασσα και στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Vranas Resort!