• 5 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Στη δημοσιότητα το σύντομο προεκλογικό spot του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» για τη Χερσόνησο της Παλιάς Πόλης

 Στη δημοσιότητα το σύντομο προεκλογικό spot του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» για τη Χερσόνησο της Παλιάς Πόλης

Η Χερσόνησος της Παλιάς Πόλης, η Παναγία όπως τη γνωρίζουμε,αποτελεί σημείο αναφοράς για την Καβάλα. Με την σπάνια ομορφιά της, την πλούσια ιστορία και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη και αξιοποίησή της ως τουριστικό και οικονομικό κεφάλαιο για το Δήμο Καβάλας, δείχνοντας ταυτόχρονα σεβασμό στους μόνιμους κατοίκους. Οι λύσεις στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί, κυρίως πρόσβασης, κυκλοφορίας και καθημερινότητας, δεν μπορούν να πάρουν άλλη αναβολή.

  • Λαμβάνουμε υπόψιν όλες τις υπάρχουσες μελέτες και προτάσεις.
  • Ακούμε τους κατοίκους, τους φορείς και τις υπηρεσίες που εμπλέκονται.
  • Σταθμίζουμε τα υπέρ και τα κατά κάθε πιθανής λύσης όπως ο περιμετρικός δρόμος, ο ανελκυστήρας, οι κυλιόμενες σκάλες και τα ηλεκτρικά ταξί.
  • Αξιοποιούμε τις τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία μας, προσαρμόζουμε τις λύσεις στα σημερινά δεδομένα και τολμάμε επιτέλους να τις εφαρμόσουμε.

Προχωράμε μπροστά, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με ΕΡΓΑ.

Με τιμή,

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ»

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Χαράλαμπος Ν. Χρυσανίδης

Διαβάστε επίσης