Dark Mode Light Mode

Στην Ελευθερούπολη η διεθνής συνάντηση Κ18 Ελλάδα- Κύπρος

Στο στάδιο της Ελευθερούπολης θα βρεθούν Τετάρτη και Πέμπτη (31/7-1/8) δεκάδες παιδιά από την Ελλάδα και την Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχουν στη συνάντηση “Ελλάδα – Κύπρος” για παιδιά της κατηγορίας Κ18.

Η ομάδα συγκροτείται με βάση τα κριτήρια που έχει θεσπίσει το Δ.Σ. της ομοσπονδίας, μετά και τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ18 Ανδρών – Γυναικών και από την κατάταξη των αθλητών/τριών σε κάθε αγώνισμα.

Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που προσφέρει η συγκεκριμένη διοργάνωση και προκειμένου να παρέχει αγωνιστικές ευκαιρίες σε όσο το δυνατόν περισσότερους/ες αθλητές/τριες, στην ομάδα καλούνται να μετέχουν 36 ακόμα νεαροί αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι/ες έπονται στην κατάταξη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18. Οι συγκεκριμένοι/ες αθλητές/τριες θα μετέχουν εκτός συναγωνισμού και η Ομοσπονδία θα αναλάβει την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους και τη χορήγηση του αθλητικού ιματισμού. Η μετακίνηση και η διαμονή των 36 αθλητών-τριών θα γίνει με ευθύνη και πρωτοβουλία των σωματείων των αθλητών/τριών.

Το Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης φιλοξένησε πρόσφατα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (Βόρειος Όμιλος) με απόλυτη επιτυχία.

Σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση συμμετέχει και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εκτός του Δήμου Παγγαίου.  Για την μετακίνηση των αθλητών – τριών που θα αγωνιστούν στους αγώνες θα αναχωρήσουν δύο λεωφορεία. Ένα από την Αθήνα μπροστά από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ την Τρίτη 30 Ιουλίου και ώρα 08.00 κι ένα από τη Θεσσαλονίκη από το ΚΤΕΛ Μακεδονία την Τρίτη 30 Ιουλίου και ώρα 11.00.

Προηγούμενο άρθρο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος νέος προπονητής στο Βόλεϊ του ΑΟΚ

Επόμενο άρθρο

Περιφέρεια ΑΜΘ: Συνάντηση με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων ΑμεΑ