Dark Mode Light Mode

Στην Καβάλα το πρόγραμμα Ανθεκτικής Ηγεσίας της WEWiL.global

Resilient Leadership Tour – Περιοδεία Ανθεκτικής Ηγεσίας: Ο Οργανισμός WEWiL.global ενδυναμώνει τις Γυναίκες Επαγγελματίες Παγκοσμίως με ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο σε Διεθνή Πρότυπα.

Ο Οργανισμός Women Empowerment Worldwide Leadership, ένα Παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό Οικοσύστημα που εστιάζει στο μέλλον, ανακοινώνει την έναρξη του καινοτόμου Resilient Leadership Tour, μιας μεταμορφωτικής σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων βασισμένων στις Αρχές της Νευροεπιστήμης και δράσεων που σχεδιάστηκαν για να ενδυναμώσουν και να ανεβάσουν σε νέο επίπεδο τη Γυναικεία Ηγεσία παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα Ανθεκτικής Ηγεσίας, ακρογωνιαίος λίθος της περιοδείας, θα πραγματοποιηθεί για την Βόρεια Ελλάδα στην Καβάλα το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024. Το πρόγραμμα θα προσφέρει απαραίτητα εργαλεία και μεθόδους μάθησης για τις σύγχρονες γυναίκες επαγγελματίες σύμφωνα με τα πρότυπα της Θετικής Ψυχολογίας, θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό παρακολούθησης από Διεθνή φορέα Αναγνώρισης Δεξιοτήτων και θα δίνει τη δυνατότητα στις συμμετέχουσες να γίνουν μέλη ενός Παγκόσμιου Επαγγελματικού Δικτύου.

Ο Οργανισμός WEWiL.global, πρωτοπόρος στην προώθηση της Θετικής Ηγεσίας, με περηφάνια στηρίζει αυτή την περιοδεία, γιατί μέσα από την καλλιέργεια ανθεκτικών γυναικών ηγετών, στόχος είναι η δημιουργία ενός οικοσυστήματος, Στήριξης, Ενδυνάμωσης, Καινοτομίας και Θετικής Αλλαγής σε επαγγελματικούς κλάδους και τομείς παγκοσμίως.

Σημεία Αναφοράς του προγράμματος:

Ανθεκτική Ηγεσία: Καλλιέργεια και διατήρηση την ανθεκτικότητας δίνοντας έμφαση στην ψυχική ισορροπία παρά τις αντιξοότητες.

Στρατηγική Σκέψη: Ανάπτυξη στρατηγικών ικανοτήτων για την αντιμετώπιση των πιο πολύπλοκων προκλήσεων.

Βασικές Αρχές Τεχνητής Νοημοσύνης (AI): Απόκτηση γνώσεων για τα βασικά τoυ AI και τις εφαρμογές του στο ταξίδι της ηγεσίας.

Νευροεπιστήμη: Εξερεύνηση πρακτικών εργαλείων και τεχνικών βασισμένων στις αρχές της νευροεπιστήμης για την ενδυνάμωση του ατόμου και την προσωπική εξέλιξη.

Απομυθοποίηση: Των φυσικών εμποδίων που θέτει ο εγκέφαλος και αναγνώριση του πραγματικού σκοπού.

Δημιουργία Επαγγελματικής Ταυτότητας: Απόκτηση μιας ισχυρής επαγγελματικής ταυτότητας (branding) για την επιτυχή προβολή του εαυτού και την επαγγελματική καταξίωση σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα.

Για περαιτέρω πληροφορίες όπως επικοινωνήσετε με το contact@wewil.global.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Η εμβληματική τραγωδία του Ευριπίδη, «Ηρακλής Μαινόμενος» στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Επόμενο άρθρο

Ιστορία και μνήμη, επανάσταση και εξέλιξη