Dark Mode Light Mode

Στην τελική τους ευθεία καλοκαίρι και Ολυμπιακοί Αγώνες

Και το φετινό καλοκαίρι στην τελική του ευθεία αφού μας έμεινε μόνο μία στροφή , αυτή του 15 Αύγουστου αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού.

Τελευταία μας ευκαιρία για ένα ακόμα μετάλλιο η συμμετοχή της Κατερίνας Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ όπου κατέκτησε την 9η θέση τελικά.

Η ίδια η αθλήτρια δήλωσε ικανοποιημένη για την απόδοση της στον μεγάλο τελικό αφού ένας τραυματισμός στο πόδι δεν της επέτρεψε να κάνει κάτι καλύτερο.

 

Από αυτό το Σαββατοκύριακο θα αρχίζει και πάλι να φορτώνει το λιμάνι της Κεραμωτής με αυτοκίνητα και τους τουρίστες του 15 Αύγουστου που θέλουν να περάσουν απέναντι στο νησί για μερικές ημέρες χαλάρωσης.

Εδώ και χρόνια η Θάσος είναι ο Νο1 προορισμός για τις ημέρες αυτές όχι μόνο για τους Βαλκάνιους τουρίστες αλλά και για τους κατοίκους της Καβάλας και των γύρω Νομών.

 

Από αυτό το Σαββατοκύριακο να έχετε υπόψη σας ότι αρχίζει και πάλι να σκαρφαλώνει η θερμοκρασία θυμίζοντας ημέρες Ιουλίου.

Βέβαια και το πρώτο δροσερό δεκαήμερο του Αυγούστου υπήρχε παρά τις νορμάλ θερμοκρασίες ένα σχετικό ζόρι λόγω των υψηλών ποσοστών υγρασίας που δημιουργούν συνθήκες θερμοκηπίου και προκαλούν δυσφορία.

 

Ο Μίλτος θα έκανε μεγαλύτερο άλμα στο τελικό αν είχε μεγαλύτερη εξοικείωση με τα παπούτσια του που ήταν καινούργια και φόρεσε για πρώτη φορά την ημέρα του τελικού.

 

Μην ξεχνάτε στις 14 Αυγούστου την μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο «Ανθή Καραγιάννη» αλλά και την επόμενη ημέρα ανήμερα της Παναγίας την συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης.

 

H Ιωάννα Τούνη που είναι εκτός όλων των άλλων και επαγγελματίας τουρίστας έφτασε στο σημείο να επιλέξει  φέτος το καλοκαίρι να περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης και στην Αλβανία !

Αφού έχει πάει παντού σκέφτηκε να προτιμήσει και κάποια μέρη που δεν είχε επισκεφτεί ποτέ.

Αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξε να επισκεφτεί ένα τουριστικό θέρετρο στην Αλβανία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και στην διάρκεια των διακοπών.

Τα βράδια κόβει βόλτες στα Ματογιάννια στη Μύκονο και το πρωί στέλνει email.

 

Πάντως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι άρρωστος μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Είναι φοβερή η αίσθηση να έχεις δέκατα με 39 βαθμούς κελσίου θερμοκρασία.

 

Το ένα μετά το άλλο ανεβαίνουν τα βιντεάκια  στο You tube από την συναυλία της Άννας Βίσση στην Καβάλα.

Ακόμα και η ίδια η Άννα εντυπωσιάστηκε από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου και ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στη «Ανθή Καραγιάννη» για να την παρακολουθήσουν.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Παρατηρητές διαιτησίας: Παρέμεινε ο Μάνταλος στην Α' Κατηγορία, «άλμα» του Μπέη στη Β'