Dark Mode Light Mode

Στην τελική του ευθεία το φετινό καλοκαίρι …

Μετά την προχθεσινή πανσέληνο είμαστε έτοιμοι για την τελική ευθεία του Αυγούστου αλλά και τους φετινού καλοκαιριού που σε γενικές γραμμές πήγε καλά.

Πολύ καλύτερα από όσο όλοι περιμέναμε τουλάχιστον όσο αφορά την τουριστική κίνηση της χώρας που από τα μέσα Ιουλίου και μετά μας θύμισε έντονα το καλοκαίρι του 2019.

Όλοι είναι ευχαριστημένοι και πιστεύουν ότι το καλοκαίρι του 2022, αν εν τω μεταξύ δεν προκύψει κάτι άλλο, θα σπάσουμε τα ταμεία.

Όσο αφορά την πανδημία, αυτή θα έχει κάποιες εξάρσεις τους επόμενους μήνες κυρίως λόγω του μεγάλου ποσοστού ανεμβολίαστων και θα μας ταλαιπωρήσει σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Σίγουρα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα αυξηθούν τα ραντεβού για εμβολιασμούς αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσουμε στα νούμερα που θέλουμε τα οποία  και θα μας εξασφαλίζανε μαζί με  την άφιξη του Φθινοπώρου και την πολυπόθητη ανοσία.

Αυτή η κατάκτηση μετατίθεται προς τα τέλη του έτους.

Μέχρι τότε θα περάσουμε από διάφορα στάδια και θα ταλαιπωρηθούμε αλλά δεν θα κλείσουμε.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

 

Πάντως αν είδατε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αγώνες στην τηλεόραση του Αγγλικού πρωταθλήματος θα νομίζατε ότι ο κορονοϊός είναι μια κακή ανάμνηση.

Όλα τα γήπεδα γεμάτα από κόσμο χωρίς μάσκες και βέβαια αποστάσεις ασφαλείας.

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι Άγγλοι έχουν εμβολιαστεί και για τον λόγο αυτό δεν απαιτείται ούτε η μάσκα ούτε οι αποστάσεις ασφαλείας παρά το γεγονός ότι η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ τις τελευταίες εβδομάδες καλπάζει και στην Μεγάλη Βρετανία.

 

Σύμφωνα επίσης με αυτά που διαβάζουμε από Σεπτέμβριο έρχεται νέα δέσμη μέτρων από την κυβέρνηση κυρίως για τους ανεμβολιάστους που σίγουρα δεν θα μπορούν να εισέρχονται στους κλειστούς χώρους επιχειρήσεων εστίασης , ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Όσο αφορά την χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους αυτή αναμένεται να ισχύσει για όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

 

Με 30άρια θα κυλήσει και η επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

30άρια με ένα ελαφρύ βοριαδάκι για να μην δυσανασχετούμε.

Ίσως να μιλάμε και για την καλύτερη εβδομάδα (καιρικά) του καλοκαιριού.

 

Η καινούργια ταινία του Τζέημς Μποντ θα κάνει τελικά πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε ως απάντηση στις εικασίες, που κυκλοφορούσαν σε ψυχαγωγικά ΜΜΕ, ότι η προβολή της ταινίας ενδέχεται να καθυστερήσει ξανά εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού σε ορισμένες περιοχές του κόσμου.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

Καλημέρα και ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν ήταν μια απάτη 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων