Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας μετέβη μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καβάλας στο Σφαγείο «ΚΡΕΚΑ Α.Ε.» για να διαπιστώσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ως προς την διαδικασία σφαγής των αμνοεριφίων ενόψει του Πάσχα.
Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε «Το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι υψηλό, τηρούνται όλοι οι κανόνες και οι προδιαγραφές που έχουν τεθεί, ενόψει της πανδημίας του Covid – 19, ώστε το ελληνικό σφάγιο να φτάσει στο πασχαλινό τραπέζι με τον πλέον ελεγμένο και επωφελή τρόπο. Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τα κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών προκειμένου ο Έλληνας καταναλωτής να έχει στο τραπέζι του εγγυημένα και ελεγμένα κρέατα και τρόφιμα».
( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )