Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο
Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι πρέπει να είμαστε περισσότεροι !

Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι πρέπει να είμαστε περισσότεροι !

Το πάλεψε προχθές ο ΑΟΚ το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Super League 2 με αντίπαλο το νεοφώτιστο Κεραμίδι αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει τους 3 βαθμούς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε την αρνητική διαιτησία του Κόκκορη που σε κρίσιμες φάσεις του αγώνα αδίκησε την ομάδα μας αλλά και την ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου που έδειξε την διάθεση να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας στις επαγγελματικές κατηγορίες με Καβαλιώτικο διοικητικό σχήμα.

Το πρωτάθλημα που μόλις ξεκίνησε και θα είναι πολύ δύσκολο έχει ακόμα πολύ δρόμο και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε αυτή η ισοπαλία να μας επηρεάσει ψυχολογικά.

Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε ακόμα περισσότεροι.

 

H πρόσφατη μεταβολή του καιρού τουλάχιστον εδώ για την δική μας Περιφέρεια είχε μόνο πτώση της θερμοκρασίας και ελάχιστες βροχές πολύ μικρής διάρκειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα Τρίτη ο καιρός άρχισε και πάλι να βελτιώνεται και η θερμοκρασία να ανεβαίνει.

 

Αν και είμαστε στα τέλη Σεπτέμβρη η μεγάλη πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο μας θυμίζει με τον πιο τραγικό τρόπο τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής με πυρκαγιές Φθινοπωρινές που προκαλούν μεγάλες καταστροφές κυρίως λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας που έχει προηγηθεί.

Ο απολογισμός μέχρι και σήμερα της μεγάλης αυτής πυρκαγιάς είναι πολλά σπίτια καμένα και δύο νεκροί.

 

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Μαρινέλας που έχει αφήσει πίσω της όμως τα  πρώτα κρίσιμα 24ώρα.

Είναι θετικό ότι η Μαρινέλα έχει  από την πρώτη στιγμή επαφή με το περιβάλλον.

 

Όλο το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε είχε πολύ ποδόσφαιρο και ένα Super Cup που κατέκτησε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Ρόδο.

Ο Ολυμπιακός με τις πρόσφατες προσθήκες σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερος από πέρσι και πιο ανταγωνιστικός απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο του.

 

Ένας υπερτυχερός κέρδισε 18.694.681,21 ευρώ στην κλήρωση 2812 του Τζόκερ που έγινε το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Στη δεύτερη κατηγορία, δύο τυχεροί κέρδισαν από 100.00 ευρώ έκαστος.

Στην τρίτη κατηγορία, 31 τυχεροί κέρδισαν 2.500 ευρώ έκαστος.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 15, 19, 25, 33, 43 και τζόκερ το 1.

Καταλαβαίνετε ότι για τον άνθρωπο αυτό πλέον η ζωή έχει πάρει άλλο δρόμο στρωμένος με ροδοπέταλα.

 

Πέσανε έξω αυτοί που εκτιμούσανε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος θα εξαιρούσε από τις περιοδείες του την Καβάλα λόγω της απόφασης που είχε πάρει πριν από αρκετά χρόνια να υποβιβάσει τον ΑΟΚ από την Super League στις τοπικές κατηγορίες.

 

Είναι αλήθεια ότι μέσα σε χρόνο ρεκόρ δημιουργήθηκε η νησίδα επί της Κουντουριώτου όταν άλλα έργα που έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα δεν τελειώνουν με τίποτα.

Κάποιες καθυστερήσεις είναι σίγουρα λογικές και κάποιες ανεξήγητες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο