Dark Mode Light Mode

SwimRun-24: Συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην αθλητική γιορτή του ΝΟΘΑΚ (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 7/9 διεξήχθη ο αγώνας SWIMRUN-24 Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι θέλουμε και μπορούμε. Προπονητές, αθλητές, παλαίμαχοι αθλητές, εθελοντές, γονείς και παράγοντες της οικογένειας του ΝΟΘΑΚ.

Ο αθλητισμός ενώνει και η χθεσινή ημέρα ήταν άλλη μια τρανή απόδειξη. Ήταν μια απαιτητική διοργάνωση με θαλάσσιο στίβο 2.500 μέτρων, με υψηλές απαιτήσεις στην ασφάλεια αλλά και σφιχτά χρονοδιαγράμματα η οποία δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί δίχως την υπεράνθρωπη εθελοντική συμμετοχή όλων των παραπάνω αλλά και τις ευγενικές χορηγίες προς τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε το Camping Paradiso στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας και τον κ. Νικόλαο Νικολαΐδη, ο οποίος αγκάλιασε και φιλοξένησε τη διοργάνωση. Το Πέτρος γλυκοπωλείο Την επιχείρηση εστίασης Stou Sarri. Το Wellness Studio Ευεξία. Τα Σκλαρής Αρτοζαχαροπλαστεία. Τον Πολιτιστικό Σύλλογος Νέας Ηρακλείτσας

Και τέλος τον Δήμος Παγγαίου στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου πολιτισμού και αθλητισμού Christos Bosmpotis ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Thanasis Papadopoulos πίστεψαν  και στήριξαν την όλη διοργάνωση.

Στον τομέα της ασφάλειας ήταν δίπλα μας η Διασωστική Ομάδα Καβάλας και το Λιμενικό Φυλάκιο Καβάλας τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Δεν θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά τα πράγματα για έναν και μοναδικό λόγο … ο ΝΟΘΑΚ αποτελεί πλέον μια μεγάλη αθλητική οικογένεια εντός και εκτός των Ορίων του Νομού Καβάλας.

125 αθλητές και αθλήτριες από τον Βόλο μέχρι την Αλεξανδρούπολη με χαμόγελα ακόμη και όταν έπιασε βροχή με υπομονή και θέληση για διάκριση αλλά και συμμετοχή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εισέπραξαν μοναδικές αθλητικές συγκινήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους πήραν μέρος στην χθεσινή αθλητική γιορτή αλλά και τους κολυμβητικούς συλλόγους: Ο.Φ.Θ.Α, Ν.Ο.Α, Κ.Α ΝΑΟΥΣΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ν.Ε ΡΟΔΟΠΗΣ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοργάνωσης.

Στο αθλητικό σκέλος, πρώτη θέση για τον Θεοφιλόπουλο Φίλιππο στη  κατηγορία ανδρών στα 2500μ. και για την Αλεξάκη Κυριακή στις γυναίκες. Στα 1.250μ. την πρώτη θέση κέρδισαν ο Καϊτατζής Δημήτριος στους άνδρες και στις γυναίκες η Ιωάννα Παπανικολάου.

Στο ατομικό aquathlon πρώτος νικητής ο Κωνσταντίνος Αντεσχος και στην σκυτάλη το δίδυμο Δημήτριος Μακρυγιάννης και Αργύρης Ντουάνογλου όλοι αθλητές του ΝΟΘΑΚ. Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού στην πισίνα. Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα εδώ: https://rb.gy/nw81ot.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Γεμίζει σκουπίδια η -χωρίς στέγη- καπναποθήκη στον Άη Γιάννη! (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Χαράλαμπος Χρυσανίδης: «Οι πρόσφυγες του Ασημακοπούλου να μετεγκατασταθούν στην πόλη και σε διάφορους οικισμούς του νομού»