Dark Mode Light Mode
Επιτυχημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον φορέα Kids Save Lives
Συγχαρητήρια μηνύματα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας από τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας
Στις 2 το μεσημέρι επανέρχεται το ρεύμα

Συγχαρητήρια μηνύματα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας από τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας

Συγχαρητήρια δήλωση του Δήμαρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας από τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας

“Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας, μετά την προ ημερών κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, σήκωσε χθες το βράδυ στα Τρίκαλα το τρόπαιο του πρωταθλητή για έβδομη φορά στην ιστορία του, δίνοντας μεγάλη χαρά και συγκίνηση σε όλους τους Καβαλιώτες.

Η συγκεκριμένη διάκριση είναι απότοκος της σκληρής δουλειάς και του ταλέντου που διαθέτουν οι αθλητές του, καθώς και της οργανωμένης προσπάθειας των προπονητών και των παραγόντων του Ομίλου, οι οποίοι κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές των νταμπλούχων και να τους οδηγήσουν στην κορυφή.

Το διαχρονικό αποτύπωμα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας στις σημαντικότερες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, τον κατατάσσει στην ομάδα των αξιών πρεσβευτών του Καβαλιώτικου αθλητισμού.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την έλλειψη σωστών προτύπων και την επικράτηση ευτελών αξιών, συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την τοπική κοινωνία”.


Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ συγχαίρει τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ελλάδας για 7η φορά στην ιστορία του, που σε συνδυασμό με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας που προηγήθηκε, την καθιστά ακόμα μεγαλύτερη.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του ΣΟΚ, στους γονείς τους αλλά και στο ΔΣ και τον πρόεδρό του, γιατί καταβάλουν μεγάλη ατομική και συλλογική προσπάθεια και κόπο για να κρατήσουν σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο το σκάκι καταγράφοντας εκτός των άλλων πολλές διεθνείς διακρίσεις.

Ιδιαίτερα αν συνυπολογίσουμε την ελλιπή κρατική στήριξη που τους αναγκάζει στις σημερινές πολύ δύσκολες συνθήκες να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη συμμετοχή σε τουρνουά, ακόμα και για υλικοτεχνική υποδομή.

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία για να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών.

10/7/2024

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ 

Προηγούμενο άρθρο

Επιτυχημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον φορέα Kids Save Lives

Επόμενο άρθρο

Στις 2 το μεσημέρι επανέρχεται το ρεύμα