Dark Mode Light Mode
Δεν συνεχίζει στον ΑΟΚ ο Γιάννης Καζαντζίδης
Συμμετοχή Γιάννη Πασχαλίδη στην Υποδοχή Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Ιαπωνικής Βουλής
Ο Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας ευχαριστεί

Συμμετοχή Γιάννη Πασχαλίδη στην Υποδοχή Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Ιαπωνικής Βουλής

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης συμμετείχε ως μέλος της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδος και Ιαπωνίας της Βουλής των Ελλήνων στην υποδοχή της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιαπωνίας.

Αφού καλωσόρισε τους Ιάπωνες Βουλευτές, οι οποίοι συνοδεύονταν από την ΑΕ τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. Κοΐτσι Ίτο, και τον Αναπ. Υφυπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας κ. Τανταγιούκι Μιγιασίτα, ο Βουλευτής αναφέρθηκε, στην ομιλία, στις πολύ καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους εκάστοτε Πρέσβεις της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και στις δράσεις που έχον φέρει εις πέρας από κοινού, με τελευταία την εκδήλωση μνήμης για την ηρωική πράξη του καπετάνιου και του πληρώματος του Τόκει Μάρου που διέσωσε πρόσφυγες προγόνους μας στη Καταστροφή της Σμύρνης.

Ο Βουλευτής επεσήμανε τα κοινά χαρακτηριστικά των δύο λαών, με έμφαση στον θαυμασμό για τους αρχαίους προγόνους μας και στη διατήρηση της παράδοσης. Τέλος, στα πλαίσια του φετινού Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού των δύο χωρών, ο Βουλευτής παρουσίασε τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της Π.Ε. Καβάλας, τονίζοντας το έντονο αρχαιολογικό στοιχείο με κορωνίδα τον Αρχαιολογικό Χώρο Φιλίππων.

Επίσης, ο Βουλευτής μαζί με τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη, παρουσία και του Υφυπουργού ΑΑΤ κ. Γιώργου Στύλιου, παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον Αναπ. Υφυπουργό κ. Τανταγιούκι Μιγιασίτα, τιμώντας στο πρόσωπό του τη συνεισφορά της Ιαπωνικής εξωτερικής πολιτικής στη σύσφιξη των σχέσεων των λαών μας.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Δεν συνεχίζει στον ΑΟΚ ο Γιάννης Καζαντζίδης

Επόμενο άρθρο

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας ευχαριστεί