Dark Mode Light Mode

Συμμετοχή της εκπροσώπου του ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΛΚ, Ειρήνης Βρανά, στο 1ο Amfipolis Forum

Με χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση να παρευρεθώ στο 1ο Αναπτυξιακό – Επιχειρηματικό και Οικονομικό «Amfipolis Forum» που διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Αμφίπολης.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές,  τον  Όμιλο Κουρτίδη για την άψογη διοργάνωση του, με πολυπληθές ακροατήριο και ιδιαίτερα συγχαίρω την κα Κλεονίκη (Νίκη) Γαβριηλίδου, σύζυγο του κου Νίκου Κουρτίδη- Πρόεδρο της «Kourtidis Group», παιδιόθεν φίλη και εξαιρετική συνάδερφο δικηγόρο, για την συμμετοχή της στην επίτευξη της επιτυχούς διοργάνωσης.

Αξιοσημείωτες οι σημαντικές παρεμβάσεις, εκπροσώπων της Κυβέρνησης, από το χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρείν, σε ότι αφορά στον τουρισμό, τις επενδύσεις, τις υποδομές και γενικότερα τις αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής, δεδομένου ότι υπήρχε μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών και επενδυτών.

Ο επιθυμητός στόχος του φόρουμ θεωρώ ότι επιτεύχθηκε καθώς εκφράστηκαν γνώμες και παρουσιάστηκαν απαραίτητες πληροφορίες, οι οποίες σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς μπορούν να μετεξελιχθούν σε ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχής.

Θα ασπαστώ τη δήλωση του κου Γκιουλέκα, ότι «η Μακεδονία δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν, έχει πολύ σημαντικό παρόν και ένα πολύ σημαντικό μέλλον». Για το σημαντικό αυτό μέλλον, θα ενώσουμε όλοι μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, πολιτικά και επιχειρηματικά πρόσωπα, αλλά και οι  επιστημονικές ομάδες, προκειμένου να αποδείξουμε ότι αυτός ο τόπος κρύβει πολλές και σημαντικές δυνατότητες, με τις οποίες μπορούμε να πετύχουμε να μετατραπεί, σε σημαντικό πόλο έλξης, καθώς επίσης να καταστεί  κορυφαίος τουριστικός προορισμός.

Ως εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ στο Δ.Σ της ΟΛΚ Α.Ε. υπογραμμίζω ότι τα αγαθά και οι υπηρεσίες που συνδέονται με τον τουρισμό βρίσκουν αρωγό τη Διοίκηση του Ο.Λ.Κ και η συμμετοχή μου στο φόρουμ συμβολίζει και ενισχύει τη σημασία αυτή.

Ως πολίτης, δικηγόρος, επιχειρηματίας και πολιτεύτρια, πρεσβεύω ότι πρέπει να ενισχύουμε με κάθε τρόπο και μέσο, φορείς που αναδεικνύουν τις αναπτυξιακές προοπτικές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον, στην τοπική – πολιτιστική κουλτούρα, δημιουργώντας ταυτόχρονα, αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας για το μέλλον των παιδιών μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες που επιτυγχάνουν τους στόχους, για τους οποίους εκτιμώ ότι το κλειδί της επιτυχίας για μία βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη είναι οι συνέργειες, που έχουν αναπτύξει συστηματικά, με συνέπεια και όραμα. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η συνέχεια ενός ποιοτικότερου τουριστικού προϊόντος για την περιοχή, ως μία ισχυρή κινητήριος δύναμη για την οικονομία μας.

 

Ειρήνη Βρανά

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω/ Πολιτεύτρια με τη Ν.Δ. στην Π.Ε Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Ελευθερούπολης ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος «Νώε»

Επόμενο άρθρο

Ο αρχηγός επέστρεψε: Παίκτης του ΑΟΚ ο Βασίλης Γαβριηλίδης!