Dark Mode Light Mode

Συμμετοχή του 17ου Νηπιαγωγείου Καβάλας σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-Twinning (φωτογραφίες)

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 17ου Νηπιαγωγείου Καβάλας συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-Twinning με το έργο «Parachute Games». Στο έργο αυτό συμμετείχαν σχολεία από: την Ελλάδα, την Κροατία, τη Ρουμανία και την Τουρκία.

Ο σκοπός της συμμετοχή μας στο πρόγραμμα αυτό ήταν η ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών (σωματική, κοινωνικοσυναισθηματική και γνωστική) και η καλλιέργεια Δεξιοτήτων 21ου αιώνα (επικοινωνία, συνεργασία, δημιουργικότητα, ψηφιακή επικοινωνία, ψηφιακή συνεργασία, ψηφιακή δημιουργικότητα).

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε μέσα από δραστηριότητες με τη χρήση του αλεξίπτωτου, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και με τη συνεργασία μαθητών από την Κροατία, τη Ρουμανία την Τουρκία και την Ελλάδα.

Από την Ελλάδα συμμετείχαν οι  μαθητές της Α’ και της Δ’ τάξης του συστεγαζόμενου 17ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας. Αυτό μας βοήθησε ιδιαίτερα  γιατί ενσωματώσαμε και αυτές τις κοινές δραστηριότητες   στο Πρόγραμμα Μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό που υλοποιήσαμε από κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ευχαριστούμε όλες τις εκπαιδευτικούς και τους μαθητές  όλων των χωρών για την όμορφη συνεργασία που είχαμε! Ευχαριστούμε επίσης και τους γονείς των μαθητών μας  που είναι πάντα δίπλα μας! Εδώ μπορείτε να δείτε ένα μέρος από το συλλογικό μας έργο.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Μουσικοχορευτικός «Το Πράβι»: Πετυχημένη εκδήλωση και εκδρομή στην Ίμβρο

Επόμενο άρθρο

Δεν υπάρχει δυνατότητα κυριαρχίας όσο υπάρχει η Αυτοκρατορία των ΗΠΑ