Dark Mode Light Mode
Από το παράθυρό μου: Ζήσης Γεράσης
Συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας στο Διαβαλκανικό Φεστιβάλ του Κάρνομπατ
Εκλογές στο Σωματείο Καφεζυθοπωλών και Καφετεριών Ν. Καβάλας

Συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας στο Διαβαλκανικό Φεστιβάλ του Κάρνομπατ

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησε το Παραδοσιακό Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας με τη συμμετοχή του στο Διαβαλκανικό Φεστιβάλ του Karnobat στη Βουλγαρία.

Το τριήμερο Φεστιβάλ έλαβε χώρα στο Karnobat της Βουλγαρίας και διήρκησε από την Παρασκευή 27-09-24 μέχρι και την Κυριακή 30-09-24. Το χορευτικό μας τμήμα εκπροσώπησε την Καβάλα και τη χώρα μας επάξια και συμμετείχε μαζί με χορευτικά τμήματα από Αλβανία, Τουρκία, Σερβία κ.α στο Φεστιβάλ όπου και συγκέντρωσε πολύ καλές κριτικές από όλους τους παρευρισκόμενους επιδεικνύοντας την Ελληνική Παράδοση χορεύοντας χορούς από την Μακεδονία μας.

Ο Μωυσίδης Κωνσταντίνος, αντιπροσωπεύοντας το ΔΣ του Συλλόγου και ο δάσκαλος του χορευτικό Γιώργος Καμπουρίδης παρέλαβαν τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο της πόλης που μας φιλοξένησε και προσέφεραν καλάθι με τοπικά προϊόντα και αναμνηστικά από την Καβάλα.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το ξενοδοχείο, τους διοργανωτές, τον Δήμαρχο του Καρνομπατ καθώς και τους Μουσικούς που ακολούθησαν και συνόδεψαν το Χορευτικό μας τμήμα, Μίγγο Ιωάννη, Μίγγου Χριστίνα και Δασκαλόπουλο Αναστάσιο όπως και όλους τους συνοδούς που ακολούθησαν το χορευτικό μας.

Η όμορφη αυτή παραδοσιακή χορευτική παρέα ξεκινάει επίσημα τις πρόβες για την φετινή χρονιά αυτή την Τετάρτη στις 02-10-24 στο Γυμναστήριο του 18ου Δημοτικού Σχολείου  και σας περιμένει στις 18:00 όπου θα ξεκινούν τα μαθήματα για τους Αρχάριους και στις 19:00 για τους προχωρημένους.

Γεροί να είμαστε να μπορούμε να ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο και επιδεικνύουμε τον Ελληνικό Πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα μας.

Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας

Προηγούμενο άρθρο

Από το παράθυρό μου: Ζήσης Γεράσης

Επόμενο άρθρο

Εκλογές στο Σωματείο Καφεζυθοπωλών και Καφετεριών Ν. Καβάλας