Dark Mode Light Mode

Συμμετοχή του Δήμου Θάσου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR Bucharest 2024

Φωτογραφία αρχείου

Ο Δήμος Θάσου, πιστός στο ραντεβού του, για άλλη μια χρονιά, θα συμμετάσχει με αυτόνομο περίπτερο (Stand 14B, Hall 2) στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTR Bucharest 2024 (επίσημο website: https://www.targuldeturism.ro/en/), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι το διάστημα 15-18 Φεβρουαρίου 2024.

Βασικός στόχος του Δήμου Θάσου είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Θάσου στην πολύ σημαντική αγορά της Ρουμανίας, δεδομένου ότι η Θάσος αποτελεί τον κυρίαρχο τουριστικό προορισμό για τη συγκεκριμένη χώρα.

Επικεντρώνεται στην εδραίωση ενός σύγχρονου, φιλικού προς τον επισκέπτη τουριστικού προορισμού, που αναδεικνύεται με αυθεντικές και θεματικές εμπειρίες, με πλούσιες πολιτιστικές, γαστρονομικές, αθλητικές και άλλες δραστηριότητες.

Η εκτεταμένη ακτογραμμή και η αξιοσημείωτη ποικιλομορφία την καθιστά τον ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη. Το Δήμο Θάσου θα εκπροσωπήσουν ο Δήμαρχος Θάσου κος Ελευθέριος Κυριακίδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Θάσου κος Ιωάννης Μαρκιανός και η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Θάσου κa Φωκά Λαμπρινή.

Λίγα λόγια για την TTR Bucharest

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού TTR Bucharest πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Αποτελεί αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επαγγελματιών και μέσων ενημέρωσης της τουριστικής βιομηχανίας και ξεχωρίζει ως μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του είδους της στην περιοχή.

(ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Συνάντηση Γιάννη Πασχαλίδη με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Επόμενο άρθρο

Η οδική βοήθεια Μπανανή έκοψε βασιλόπιτα (φωτογραφίες)