Dark Mode Light Mode

Συναντήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για τα αγροτικά θέματα

Ο Γραμματέας του Αγροτικού Τομέα της ΝΔ, Ανδρέας Καρασαρίνης, στο πλαίσιο των περιοδειών της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων, πραγματοποίησε περιοδεία στο Νομό Καβάλας, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Συναντήσεις έγιναν: στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νέστου, στη Χρυσούπολη με Προέδρους Συνεταιρισμών, ΤΟΕΒ και του Αγροτικού Συλλόγου της περιοχής, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ελευθερούπολης, στην Ελευθερούπολη με Προέδρους Συνεταιρισμών, του Αγροτικού Συλλόγου της περιοχής και του κτηνοτροφικό συλλόγου Καβάλας.

Με τον Αγροτικό Σύλλογο Καβάλας στις Κρηνίδες, με αγρότες στα Τενάγη στην περιοχή των Λασπόλουτρων. Παράλληλα, επισκέψεις έγιναν και: στον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Συνεταιρισμό Κεραμωτής, στη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης βρώσιμων ελιών AMFIPOLE στη Γαληψό, στο Τυροκομείο του Νίκου Μάρτου στην Ελευθερούπολη.

Στην Κτηνοτροφική Μονάδα της Σταυρούλας Σκαρτούλη στην Ελευθερούπολη, στο Οινοποιείο domaine Apostolidi στο Διαλεκτό. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες του νομού, καθώς δόθηκαν απαντήσεις και διευκρινήσεις στις ερωτήσεις που έγιναν για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Προηγούμενο άρθρο

Εγκαινιάστηκε με επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής των κατοίκων της Νεάπολης (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Ο Φρανσουά Ολάντ εν μέσω Καβαλιωτών