Dark Mode Light Mode

Συνάντηση Εργασίας Αγγελικής Δεληκάρη με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για συνεργασία με τον Υφυπουργό κ. Ιωάννη Μπούγα η Αγγελική Δεληκάρη

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα είχε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 η Βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, συζητήθηκαν τόσο γενικότερα ζητήματα αρμοδιότητας του Υφυπουργού, όπως η πορεία υλοποίησης του νέου δικαστικού χάρτη, όσο και ειδικότερα θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Καβάλας.

Η κυρία Δεληκάρη ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες που αναμένεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης να αναλάβει το επόμενο διάστημα σχετικά με την αναβάθμιση των ανά την περιφέρεια κτιριακών υποδομών του και ζήτησε να υπάρξει αντίστοιχη πρόνοια για την Π.Ε. Καβάλας (Καβάλα, Ελευθερούπολη και Θάσο).

Στη συνέχεια η Βουλευτής Καβάλας ενδιαφέρθηκε για τη  διαδικασία πρόσληψης δικαστικών υπαλλήλων και έθεσε στον Υφυπουργό το αίτημα κάλυψης των κενών που υπάρχουν στην Π.Ε. Καβάλας, ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των δομών απονομής δικαιοσύνης.

Ο κύριος Μπούγας τόνισε πως από την κατανομή του προσωπικού, τόσο των διαγωνισμών του 2024, όσο και του 2025, θα υπάρξει πρόνοια και για την Π.Ε. Καβάλας. Η κυρία Δεληκάρη ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την εξαιρετική συνεργασία και το διαρκές ενδιαφέρον για την Π.Ε. Καβάλας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

114.000 ευρώ στον Δήμο Νέστου για να πληρώσει χρέη του

Επόμενο άρθρο

«Προτάσεις οικονομικής στήριξης κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ»