Dark Mode Light Mode

Συνάντηση εργασίας του Θόδωρου Μαρκόπουλου με τον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ

Το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αλλαγή του πλαισίου διαχείρισης της καταπολέμησης των ναρκωτικών, με το οποίο όλοι οι ασχολούμενοι με τα ναρκωτικά οργανισμοί, εντάσσονται σε ένα ενιαίο νομικό πρόσωπο, με ενιαία διοίκηση, απασχόλησε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο στη συνάντηση που είχε την περασμένη Παρασκευή με τον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ κ. Χρήστο Λιάπη, στο γραφείο του.

Στην συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διαχείριση του ζητήματος και των τυχόν βελτιώσεων που μπορούν να δρομολογηθούν στο νομοσχέδιο με προτάσεις από την πλευρά των περιφερειών.


Επίσκεψη στην έκθεση φωτογραφίας «Η Ελληνίδα στον Πόλεμο»

Από την ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία έχει αναπτυχθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας, φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Η Ελληνίδα στον Πόλεμο». Την έκθεση επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, τον οποίο υποδέχθηκε και συνόδεψε στην ξενάγηση ο διοικητής της ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία, υποστράτηγος κ. Ηλίας Κωστάκης.

Στην ξενάγηση ήταν παρών και ο δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης. Σε δήλωση του ο κ. Μαρκόπουλος σημείωσε ότι «το περιεχόμενο της έκθεσης είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί με ιστορικά τεκμήρια αποδεικνύεται η συμμετοχή της Ελληνίδας σε όλους τους αγώνες του Έθνους, από την απελευθέρωση μέχρι σήμερα.

Το υλικό που παρουσιάζεται είναι ένα ύμνος για την Ελληνίδα γυναίκα για την συμμετοχή της, όχι μόνο σε επίπεδο υποστήριξης αλλά και στο πεδίο της μάχης. Από την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα μέχρι τις σημερινές γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων υπάρχει μια αδιάλειπτη συνέχεια αγώνων και προσφοράς, στην οποία υποκλινόμαστε. Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές της έκθεσης».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

«Το Καρνάγιο: Πώς να επιστρέψεις στη θάλασσα» της Κικής Κέρζελη

Επόμενο άρθρο

Συμπαράσταση στους πυροσβέστες της πυρκαγιάς του Παγγαίου