Dark Mode Light Mode
Παραμένει δραστήριος και ενεργός ο Χορωδιακός Σύλλογος ΠΡΟ-ΝΟΜΙΟΝ
Συνάντηση για την προμήθεια και τοποθέτηση μίας πλωτής κολυμβητικής μονάδας για εποχιακή χρήση στην Κοινότητα Θάσου
Συνελήφθη δράστης για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Συνάντηση για την προμήθεια και τοποθέτηση μίας πλωτής κολυμβητικής μονάδας για εποχιακή χρήση στην Κοινότητα Θάσου

Σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δήμαρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη, του Προέδρου του μη – κερδοσκοπικού Οργανισμού Safe Water Sports κ. Παναγιώτη Πασχαλάκη και του αρμοδίου εκπροσώπου του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση» κ. Δημήτριου Κολοβού, σχετικά με την προμήθεια και την τοποθέτηση μίας πλωτής κολυμβητικής μονάδας εμβαδού 147τ.μ. και ενός πλωτού διαδρόμου πρόσβασης διαστάσεων 147τ.μ. για εποχιακή χρήση στη θαλάσσια περιοχή ”ΠΑΠΙΑΣ” στην Κοινότητα Θάσου (Λιμένας), του Δήμου Θάσου.

Στην συνάντηση εκ μέρους του Δήμου Θάσου συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Δόμησης και Εσόδων και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θάσου κ. Ιωάννης Γεωργίου.

Πρόκειται για την προμήθεια και τοποθέτηση ενός πρότυπου πλωτού κολυμβητηρίου εποχιακής χρήσης, η δαπάνη του οποίου επρόκειτο να καλυφθεί κατά ένα μέρος με την συνδρομή του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση», και κατά ένα μικρό μέρος από δαπάνη του Δήμου Θάσου.

Ο Δήμος της Θάσου κατόπιν προγενέστερων ενεργειών του και της σχετικής προς τούτο με αριθμ. 113/29-05-2024 Απόφασης του Δημοτικού του Συμβουλίου, έχει ήδη εξασφαλίσει την υπ. αριθμ. 3122.2-02/54385/2024/24-07-2024 (ΑΔΑ: 94ΘΚ4653ΠΩ-7ΜΥ) εγκριτική απόφαση τοποθέτησης και χρήσης της πλωτής εξέδρας από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Στόχος της Διοίκησης του Δήμου είναι η προμήθεια και η τοποθέτηση μίας πλωτής κολυμβητικής μονάδας για εποχιακή χρήση εντός θαλάσσιας περιοχής του Δήμου, προκειμένου να είναι δυνατή η χρήση της με συνεργασία του Δήμου Θάσου και λειτουργών της εκπαίδευσης, από τα παιδιά τους τόπου μας αλλά και όχι μόνο. Ο Δήμος της Θάσου, με σχέδιο και προσήλωση, συμμετέχει σε κάθε προσπάθεια και δράση προς όφελος των πολιτών του, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα».

Γραφείο Δημάρχου

Προηγούμενο άρθρο

Παραμένει δραστήριος και ενεργός ο Χορωδιακός Σύλλογος ΠΡΟ-ΝΟΜΙΟΝ

Επόμενο άρθρο

Συνελήφθη δράστης για κλοπή και απόπειρα κλοπής