Dark Mode Light Mode

Συνάντηση Πασχαλίδη-Μουριάδη με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας για την αξιοποίηση του «Ασημακοπούλου»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπολίτες του πως μετά από παρέμβασή του και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καβάλας κ.Θεόδωρο Μουριάδη δρομολογείται η αξιοποίηση του Στρατοπέδου Ασημακοπούλου.

Ειδικότερα, σε συνάντηση που έλαβε χώρα  στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης μεταξύ του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ.Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Βουλευτή και του Δημάρχου Καβάλας, συζητήθηκε σε θερμό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, η αξιοποίηση του Στρατοπέδου Ασημακοπούλου.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε την αναγκαιότητα αξιοποίησής του προς όφελος των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων ενώ ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος Καβάλας εξέφρασαν τη σπουδαιότητα αξιοποίησης προς όφελος της περιοχής αλλά και της πόλης γενικότερα.

Σε μετέπειτα συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος με τον επικεφαλής του Ταμείου Εθνικής Αμύνης αντιστράτηγο Λύκο Ευάγγελο, συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα προς αυτή τη κατεύθυνση και αποφασίστηκε αρχικά η σύνταξη και η υπογραφή  προγραμματικής συμφωνίας προκειμένου να εκκινήσει η διαδικασία αξιοποίησης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Υφυπουργό για την άμεση ανταπόκρισή του επί του εν λόγω ζητήματος. Η αξιοποίηση του Στρατοπέδου Ασημακοπούλου αποτελούσε πάγιο αίτημά μου και είμαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένος που έχουν ήδη δρομολογηθεί οι σχετικές διαδικασίες».

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Ο Θανάσης Παφίλης σε Θάσο, Χρυσούπολη και Καβάλα

Επόμενο άρθρο

«Ζούμε ανάμεσα σε ιστορικά κτήρια. Ας τα φροντίσουμε» προτρέπει το 5ο Γυμνάσιο Καβάλας (φωτογραφίες)