Dark Mode Light Mode

Συνάντηση του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας κ. Κ. Σιμούδη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας της ΠΑΜΘ κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά που συνέβησαν στην παλαιά Εθνική Οδό στον κεντρικό δρόμο της Νέας Καρβάλης και στα οποία από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, ο κ. Ιωσηφίδης ζήτησε τη λήψη περαιτέρω μέτρων για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.

Η αυξημένη κίνηση στην παλαιά Εθνική οδό λόγω της πρόσφατης λειτουργίας των διοδίων,η αύξηση της τουριστικής κίνησης και η ανεύθυνη οδήγηση ορισμένων πολιτών επηρεάζει σοβαρά την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής και ακόμη και των ίδιων των οδηγών.

Από πλευράς του ο Αστυνομικός Διευθυντής δεσμεύτηκε για την αύξηση της αστυνόμευσης στη Νέα Καρβάλη. Η συνεργασία της Αστυνομίας με την Περιφέρεια κρίνεται απαραίτητη για την πρόληψη των ατυχημάτων και την βελτίωση της οδικής ασφάλειας και ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Η ΟΥΣΤΡΙΑΣ Α.Ε πρώτη στην Ελλάδα και μεταξύ των καλυτέρων Ευρωπαίων εμπόρων

Επόμενο άρθρο

2η ημέρα Cosmopolis Festival 2024: Πλήθος κόσμου «πλημμύρισε» εκ νέου τη χερσόνησο της Παναγίας (φωτογραφίες-video)