Dark Mode Light Mode

Συνάντηση Γιάννη Πασχαλίδη με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ.Κυριάκο Μπαμπασίδη.

Ο Βουλευτής, αφού αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Π.Ε. Καβάλας, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο για την πορεία των δηλώσεων ΟΣΔΕ, καθώς και για την παράταση που δόθηκε έως 30/09/2024.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των δηλώσεων, οι οποίες έχουν ξεπεράσει μέχρι σήμερα τις 540.000 οριστικές αιτήσεις. Επιπλέον, ο Βουλευτής ενημερώθηκε σχετικά με την πρωτοβουλία που έλαβε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ώστε να μπορούν να καταθέτουν εκπρόθεσμες αιτήσεις χωρίς ποινές.

Όσον αφορά την πορεία των ΚΥΔ Π.Ε. Καβάλας υπάρχει ικανοποίηση δεδομένου ότι έχει ολοκληρωθεί άνω του 70% των αιτήσεών τους. Τέλος, ο Βουλευτής ενημερώθηκε ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα έχουν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες που έχει ο Οργανισμός έως και σήμερα.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά  τον Πρόεδρο για τη σημερινή συνάντηση. Είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση και έλαβα πλήρη ενημέρωση για πολλά ζητήματα που απασχολούν την Π.Ε. Καβάλας».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Κέρθι

Επόμενο άρθρο

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Καβάλας