Dark Mode Light Mode

Συναντήθηκαν οι παρατάξεις Μουριάδη- Μ. Παπαδόπουλου

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συνάντηση των δημοτικών παρατάξεων του κ. Θόδωρου Μουριάδη και του κ. Μάκη Παπαδόπουλου. Μέχρι τώρα δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες της συζήτησης. Ούτε υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις. Φαίνεται ότι η συνάντηση θα επαναληφθεί, ενδεχόμενα την ερχόμενη εβδομάδα.

Χθες βράδυ η συνάντηση Μουριάδη- Μάκη Παπαδόπουλου

Εχθές το βράδυ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε αίθουσα ξενοδοχείου της Καβάλας μία συνάντηση που κακά τα ψέματα έπρεπε να έχει ήδη γίνει. Η συνάντηση του νέου Δημάρχου Θεοδώρου Μουριάδη με τον Μάκη Παπαδόπουλο.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η συνάντηση αυτή δεν θα ήταν μόνο ανάμεσα στους δύο άντρες. Με πρωτοβουλία του Θόδωρου Μουριάδη συμφωνήθηκε να παραστούν και δημοτικοί σύμβουλοι. Και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Οι ίδιες πληροφορίες έλεγαν ότι μαζί με τον Μάκη Παπαδόπουλο στη συνάντηση θα ήταν ο Γιάννης Μούτλιας και ο Σωτήρης Λαζαρίδης ενώ μαζί με τον Θόδωρο Μουριάδη θα ήταν ο Θόδωρος Παπαδόπουλος και ο Λεωνίδας Παππάς.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του Θόδωρου Μουριάδη με τον Μάκη Παπαδόπουλο αλλά και συζήτηση της πρότασης Μουριάδη στην ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου.

Η ομάδα συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με τα δεδομένα της υπόθεσης οι πιθανότητες οι δύο παρατάξεις να συμφωνήσουν,  πολύ περισσότερο να συνεργαστούν,  δεν ήταν πολλές. Ρόλο έπαιξε φυσικά και το γεγονός ότι η πρωτοβουλία του κ. Μουριάδη εκδηλώθηκε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση,  λίγες μόνο ημέρες πριν αυτός αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας.  Το ίδιο διάστημα ο κ. Μουριάδης είχε μιλήσει και με τον Βαγγέλη Παππά και με τον Άρη Βέρρο,  πολύ περισσότερο με την κ. Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα.  Η οποία με την ευκαιρία τον ενημέρωσε για θέματα του Δήμου Καβάλας.

Το ίδιο διάστημα ο Θόδωρος Μουριάδης προετοίμασε το σχήμα διοίκησης του, έχοντας αποφασίσει εν πολλοίς τους αντιδημάρχους του αλλά σε μεγάλο βαθμό και τους προέδρους των νομικών προσώπων του δήμου.  Οι πρωτοβουλίες σε γενικές γραμμές που πήρε τις προηγούμενες εβδομάδες ο κ.Μουριάδης,  χωρίς έγκαιρα να απευθυνθεί στο Μάκη Παπαδόπουλου,  δεν ήταν προϋπόθεση που θα λειτουργούσε υπέρ της συνεργασίας των δύο παρατάξεων.

Νωρίς χθες το πρωί που ρωτήθηκε για το θέμα ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κουνάκος, εκλεγμένος με το Μάκη Παπαδόπουλο,  ευχήθηκε η συνάντηση να είναι θετική. Ο Κώστας Κουνάκος είπε ότι: «Πρώτα και πάνω από όλα πρέπει να μπει η Καβάλα. Στην πόλη και το Δήμο Καβάλας γενικότερα σήμερα υπάρχουν πολλά προβλήματα καθώς η πόλη βρίσκεται σε μία τραγική κατάσταση».  ο Κώστας Κουνάκος επανέλαβε γνωστές απόψεις του υπέρ μιας γενικότερης συνεργασίας για το καλό της πόλης, με κοινή συμπόρευση όλων των δημοτικών συμβούλων αφού όπως επανέλαβε με τα δεδομένα του Κλεισθένη δεν υπάρχει αντιπολίτευση στο δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προηγούμενο άρθρο

Ενημέρωσε τη ΝΕ ΚΙΝΑΛ Καβάλας ο Κωστής Σιμιτσής

Επόμενο άρθρο

Προς επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας Μέτιου- Σιμιτσή