Dark Mode Light Mode

Συνέντευξη τύπου για το 33ο Διεθνές Τουρνουά Σκάκι «Βασίλης Θεοδωρίδης» (videos)

Συνέντευξη Τύπου για 33ο Διεθνές Τουρνουά Σκάκι “Βασίλης Θεοδωρίδης” που θα διεξαχθεί από σήμερα (29/7) μέχρι τις 5 Αυγούστου στην Καβάλα, παραχώρησαν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών του στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Δηλώσεις

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗΣ: “Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Καβάλας, την Αντιπεριφέρεια Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας και όλους τους μικρούς και μεγάλους χορηγούς που είναι κοντά μας για μία ακόμη χρονιά. Επίσης, επιθυμώ να συγχαρώ, τα μέλη του Σ.Ο.Κ. διότι κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να λειτουργήσουν όλα άψογα την επόμενη περίοδο. Στη φετινή διοργάνωση θα πάρουν μέρος 500 σκακιστές από διάφορες χώρες, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της περιοχής μας. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το όριο, εάν βρούμε κι άλλους χώρους για τη διεξαγωγή των αγώνων.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: “Ο Δήμος Καβάλας, όπως κάθε χρόνο, στηρίζει το Διεθνές Τουρνουά Σκάκι “Βασίλης Θεοδωρίδης”, διότι γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προσφορά του στην πόλη μας. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το Σκάκι, λόγω των διακρίσεων του Σ.Ο.Κ., είναι πλέον συνώνυμο της Καβάλας. Άλλωστε, αυτές οι διακρίσεις είναι που οδηγούν όλα και πιο πολλά παιδιά στο συγκεκριμένο άθλημα, εξασφαλίζοντας έτσι τη συνέχεια του”.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΙΝΗΣ: “Είναι πραγματικά τιμή μας να ενισχύουμε τον Σ.Ο.Κ., διότι αφενός μεν είναι ο μοναδικός σύλλογος της πόλης που μας έφερε ντάμπλ, καθώς κατάφερε να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο, κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, και αφετέρου γιατί με τις διακρίσεις του κάνει γνωστό το όνομα της Καβάλας σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, συμβάλλει και στην οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων της Καβάλας, αφού εκτός από τους εκατοντάδες σκακιστές που φιλοξενεί, φέρνει στην περιοχή μας περισσότερους από 1.000 προπονητές και συνοδούς”.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Ο Γιάννης Πασχαλίδης για τις νέες καίριες νομοθετικές παρεμβάσεις

Επόμενο άρθρο

Blue Bay Hotel: Ήρθε η ώρα να ξαναγνωριστούμε (φωτογραφίες)