Dark Mode Light Mode

Συνταξιούχοι της Καβάλας σε διαμαρτυρία στη ΔΕΘ

Oι συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις που ανήκουν στην δύναμη της Σ.Ε.Α. αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 7/9/2024 στις 5 μ.μ στο Λευκό Πύργο και πορεία.

Απ’ αυτή τη συγκέντρωση δεν πρέπει να λείψει κανένας συνάδελφος συνταξιούχος. Πρέπει να είναι η συγκέντρωση μαζική, δυναμική για να δοθεί το μήνυμα προς την Κυβέρνηση και όσων συμπορεύονται μαζί της ότι οι συνταξιούχοι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω από την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Ότι θα συνεχίσουν στον δρόμο που έχουν χαράξει για να δοθεί λύση στα προβλήματα τους για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους. Διεκδικούμε μεταξύ άλλων: Ουσιαστική αύξηση των συντάξεων στο ύψος των σύγχρονων αναγκών μας.

Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης. Ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς σε όλες τις συντάξεις.  Δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Η συγκέντρωση για αναχώρηση θα γίνει στην 1 το μεσημέρι από το Δημοτικό Κήπο. Σημαίες θα μοιραστούν δωρεάν λεωφορεία από τα σωματεία. Συμμετοχή στα τηλέφωνα: Στέλιος Μαούνατζης 694 638 5369, Γιάννης Τζανίδης 6944 89 33 89.

(φωτογραφία αρχείου)

Προηγούμενο άρθρο

Τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά των καπναποθηκών της Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Συνέντευξη του Γιάννη Κελγιώργη για την εκδήλωση που λόγω Δήμου δεν θα γίνει