• 8 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Σύσκεψη του Δήμου Θάσου με τις Εθελοντικές Ομάδες Πυρασφάλειας του νησιού

 Σύσκεψη του Δήμου Θάσου με τις Εθελοντικές Ομάδες Πυρασφάλειας του νησιού

Σήμερα, 5 Ιουλίου 2024, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη, πραγματοποιήθηκε ειδική σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου με τις εθελοντικές ομάδες πυρασφάλειας της Θάσου.

Στην σύσκεψη εκτός από τον Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη συμμετείχαν, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευστράτιος Πυρήνας, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Δόμησης και Εσόδων κ. Ιωάννης Γεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ιωάννης Μαρκιανός, ο Δασάρχης Θάσου κ. Γεώργιος Ράνης, ο Υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θάσου κ. Ιωάννης Χαντζίδης, εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων πυρασφάλειας Ποταμιάς, Ραχωνίου – Αγίου Γεωργίου και Θεολόγου Θάσου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεολόγου κ. Κωνσταντίνος Σουρίνης, καθώς και στελέχη του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θάσου.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση των εθελοντικών ομάδων πυρασφάλειας της Θάσου για τις ενέργειες του Δήμου και των υπολοίπων εμπλεκομένων φορέων για την αντιπυρική θωράκιση της Θάσου, η καταγραφή των αναγκών των εθελοντικών ομάδων και ο καλύτερος συντονισμός της δράση τους σε ενέργειες πρόληψης και αντιμετώπισης περιστατικών δασικών πυρκαγιών.

Ο Δήμαρχος στην αρχική του τοποθέτηση ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τους εθελοντές για την σημαντική συνεισφορά τους στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών, όπως αποδείχθηκε και στις δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από κεραυνούς στις 03-07-2024.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής: «Επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά η άριστη συνεργασία όλων μας καθώς και η εξαιρετικά μοναδική συμβολή των εθελοντικών ομάδων στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση των φαινομένων πυρκαγιάς».

Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε επίσης