Dark Mode Light Mode

Τ. Αγγελίδης: «Προχωράμε και τους αφήνουμε πίσω μας»

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ συνεχίστηκε χθες η συζήτηση σχετικά με το αν πρέπει η διοίκηση του Επιμελητηρίου να αποστέλλει στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και τα εισηγητικά έγγραφα έκαστης συνεδριάσεως. Επί του θέματος μίλησε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τάκης Αγγελίδης υπογραμμίζοντας: «Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι οι εκλογές τέλειωσαν. Είχαν το μυαλό τους στην εξουσία και στις θέσεις. Κάθε φορά έρχονται με μια επιστολή στο παρά πέντε. Δεν έχουν κατανοήσει τι σημαίνει διοικητικό συμβούλιο. Ασκούν στείρα αντιπολίτευση».

Κοντολογίς, ο κ. Αγγελίδης απέρριψε την κριτική των παρατάξεων του Παύλου Ζησίμου και του Κίμωνα Παπαδόπουλου. Κριτική με την οποία ζητούν ενημέρωση περί των θεμάτων τα οποία θα συζητηθούν στη διάρκεια της συνεδριάσεως του διοικητικού συμβουλίου. Μάλιστα, ο κ. Αγγελίδης δήλωσε ότι πρόσφατα που ο κ. Ζησίμου ως πρόεδρος τμήματος συγκάλεσε δική του συνεδρίαση, δεν απέστειλε στα μέλη του τμήματος ούτε ημερήσια διάταξη ούτε αναλυτικά εισηγητικά σημειώματα.

Καταλήγοντας ο Τάκης Αγγελίδης επεσήμανε: «Έχουμε ήδη να παρουσιάσουμε έργο. Προχωρούμε μπροστά και τους αφήνουμε πίσω μας».

 

Προηγούμενο άρθρο

Το πρώτο έργο δυστυχώς περιμένει το δεύτερο!

Επόμενο άρθρο

Ωρολόγιο πρόγραμμα Μητρόπολης ΦΝΘ Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας 2018