Dark Mode Light Mode
Η πρώτη από τις δύο βασιλόπιτες του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών
Τ. Ελευθεριάδου: Η ΝΔ προσπαθεί να συμψηφίσει τη νόμιμη συνεργασία μου με τον ΕΦΚΑ με όλα τα σκάνδαλα που βαραίνουν τον κ. Μητσοτάκη
Μετά από καιρό μια μέρα με βροχή!

Τ. Ελευθεριάδου: Η ΝΔ προσπαθεί να συμψηφίσει τη νόμιμη συνεργασία μου με τον ΕΦΚΑ με όλα τα σκάνδαλα που βαραίνουν τον κ. Μητσοτάκη

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου, στον απόηχο της αντιπαράθεσής της με τη ΝΔ, σχετικά με τη συνεργασία της με τον ΕΦΚΑ.

Η κ. Ελευθεριάδου σημείωσε ότι είναι πληρεξούσιος δικηγόρος του ΕΦΚΑ από το 2011 και πως από την ώρα που εκλέχθηκε βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου η καθαρή της αμοιβή ήταν της τάξεως των 7.000 ευρώ. Τόνισε ότι «η ΝΔ προσπαθεί να συμψηφίσει τη νόμιμη συνεργασία της με τον ΕΦΚΑ με όλα τα σκάνδαλα που βαραίνουν τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, το πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία, τους Πάτσηδες κτλ..».

Συμπλήρωσε ότι η ενασχόλησή της με υποθέσεις του ΕΦΚΑ είναι, εκτός από νόμιμη και ηθική, λέγοντας ότι «δεν έγινα δικηγόρος του ΕΦΚΑ αφότου απέκτησα την βουλευτική ιδιότητα. Άλλωστε, όχι μόνο δεν είχα αύξηση του όγκου υποθέσεων που αναλαμβάνω, αλλά μειώθηκε κατακόρυφα. Επομένως δεν υπάρχει ευνοϊκή μεταχείριση, και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καθώς είμαι βουλεύτριας της αντιπολίτευσης. Ο λόγος που παραμένω συνεργάτης στον ΕΦΚΑ είναι διότι εγώ βιοπορίζομαι από το επάγγελμά μου. Δεν είμαι επαγγελματίας βουλευτής. Είμαι 44 χρονών και όταν κάποια στιγμή σταματήσω την ενασχόλησή μου με την πολιτική, θα επιστρέψω στο επάγγελμά μου. Και μάλιστα, η συνεργασία μου με τον ΕΦΚΑ είχε ως συνέπεια να μην μπορώ να αναλαμβάνω υποθέσεις κατά του ΕΦΚΑ, κάτι από το οποίο είναι παντελώς ασύμφορο. 55 υποθέσεις χειρίστηκα για 7.000 καθαρό κέρδος τα τελευταία 3,5 χρόνια».

Κληθείσα να σχολιάσει για τις επικείμενες εκλογές, τόνισε ότι όλο και περισσότερο η ΝΔ στριμώχνεται και δεν θα μπορέσει να κρατηθεί για πολύ ακόμα. «Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία», είπε και συμπλήρωσε σχετικά με τις δημοσκοπήσεις ότι συνηθίζουν να υποτιμούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και πως η διαφορά είναι συνεχώς μειούμενη. Εμφανίστηκε, τέλος, αισιόδοξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα από τις πρώτες εκλογές και πως θα σχηματίσει προοδευτική κυβέρνηση.

Προηγούμενο άρθρο

Η πρώτη από τις δύο βασιλόπιτες του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών

Επόμενο άρθρο

Μετά από καιρό μια μέρα με βροχή!