Dark Mode Light Mode

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Α’ και Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΚ (φωτογραφίες) 

Ο Αετός δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία στην έδρα του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα κερδίζοντας εύκολα με 6-0.

Πρωταγωνιστής της νίκης ήταν ο Κυριάκος Βακιρτζής ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Ο Βαλαβανόπουλος σημείωσε 2 γκολ και έχει σκοράρει και στις 3 αγωνιστικές με τον Αετό, φτάνοντας στα 4 γκολ έως τώρα. Ο Αετός πλέον έχει 8 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα ενώ η ομάδα του Αγίου Ανδρέα έχει 1 βαθμό και είναι χωρίς νίκη τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ο Αετός έχει 3 στα 3 αλλά του έχει αφαιρεθεί 1 βαθμός από περσινή τιμωρία.

Η ανάρτηση του Αετού Οφρυνίου για τη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα:

Τρία στα τρία για τον Αετό που σε ένα παιχνίδι η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής (ειδικά στην επανάληψη) κέρδισε τον ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα με 0-6 και ίσως να φαντάζει ” μικρό” αφού χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες….

Οι μαυραετοί δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους ωστόσο όμως σπατάλησαν ένα ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1… στην επανάληψη όμως ήρθε και η ουσία στην ανωτερότητα και με Χατ- τρικ του Βακιρτζή τα δυο του Βαλαβανόπουλου και το παρθενικό του μικρού μας Μανώλη Τίτη έκαναν το φωτεινό πίνακα να γράψει… Αγ.Ανδρεας- Αετός 0-6.

Στο γήπεδο του Ορφανίου δύσκολη νίκη με 2-1 για τον τοπικό Μέγα απέναντι στον Μακεδονικό Αγιάσματος που υπέστη 2η συνεχόμενη ήττα και έμεινε στους 3 βαθμούς.  Το συγκρότημα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει 7 βαθμούς.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν ο Βεζυρόπουλος και ο Πέτκος. Ο Ηρακλής Καβάλας στο γήπεδο του Κωτσάλου πέτυχε την πρώτη του νίκη με 1-0 απέναντι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Σκόρερ με πέναλτι ο Κώστας Γκαϊτατζής ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Ο Ηρακλής έχει 4 βαθμούς στη βαθμολογία ενώ το Βυζάντιο  έμεινε στους 3 βαθμούς με μια νίκη και δυο ήττες έως τώρα.

Στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΚ το Σάββατο είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Α’ Όμιλος

Δόξα Αμυγδαλεώνα- ΑΕ Πιερέων 1-1

Β’ Όμιλος

Κεραμωτή- Νέστος Χρυσούπολης Β` 4-0

Φωτογραφίες: Χάρης Ιορδανίδης

Προηγούμενο άρθρο

Ραντεβού στην Ερυθρού με Μπίγαλη και πάρα πολύ κόσμο-Τι δήλωσε στο proininews.gr (φωτογραφίες-video)

Επόμενο άρθρο

12 Οκτωβρίου 1984: Ο Ira επιτίθεται στην Θάτσερ