Dark Mode Light Mode

Τα επόμενα έργα κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου

Φωτογραφία αρχείου

Έγινε γνωστό από το Δήμο Καβάλας το πρόγραμμα των εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου. Αφορά το διάστημα από σήμερα και ως τα μέσα του μήνα:

  • Εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί των οδών Κουντουριώτη και Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών του δικτύου φυσικού αερίου. Το χρονικό διάστημα από 01/10/2024 – 05/10/2024 και κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου, λόγω της εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης φυσικού αερίου, θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο τμήμα της από την συμβολή με την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας έως τη συμβολή με την οδό Κουντουριώτη. Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο τμήμα της από την συμβολή με την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας έως τη συμβολή με την οδό Κουντουριώτη. Στένωση λωρίδας επί της οδού Κουντουριώτη στη συμβολή της με την οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού (μπροστά από τις Καμάρες), με τη χρήση ρυθμιστικών πινακίδων και σημαιοφόρων”.
  • «Προγραμματισμός εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της Enaon EDA στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 01.10.2024 έως 15.10.2024: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ: Εκσκαφή, εγκατάσταση αγωγού, επίχωση και ασφαλτική αποκατάσταση στις οδούς Καβαλιώτη και Σαππαίων, Κουντουριώτη, Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, Γαλλικής Δημοκρατίας και Καράνου. ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ: Εκσκαφή, εγκατάσταση αγωγού, επίχωση και ασφαλτική αποκατάσταση στις οδούς Τ. Λάμπρου 1, Θ. Καβαλιώτου 15, Πρεβέζης 27 και σε κάθε άλλη θέση που θα υποδείξει ο ΚτΕ στο μεσοδιάστημα από 01.10.2024-15.10.2024».
Προηγούμενο άρθρο

«Λυδία», από τα πιο σύγχρονα κέντρα αποκατάστασης

Επόμενο άρθρο

Στη 1 το μεσημέρι ο αγώνας Κυπέλλου Αιγέας-ΑΟΚ