Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο
Τα έργα στην πλατεία Καπνεργάτη κατέβηκαν στο κάτω μέρος χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί στο πάνω!
Ο Μπακογιάννης από την Αθήνα, διαιτητής στο παιχνίδι του ΑΟΚ στη Λάρισα

Τα έργα στην πλατεία Καπνεργάτη κατέβηκαν στο κάτω μέρος χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί στο πάνω!

Το μεγάλο έργο επί της Κασσάνδρου επεκτάθηκε και στο κάτω μέρος της πλατείας χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι έχει τελειώσει το πάνω.

Το συγκεκριμένο έργο που θυμίζει «αρμένικη βίζιτα» επεκτείνεται και στο κάτω μέρος χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί  αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει τελειώσει το πάνω.

Αν και το κάτω μέρος κάνει όσο το πάνω καταλαβαίνετε ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

 

Θα πρέπει να βρεθεί μία λύση για την πιάτσα των ταξί στην πλατεία του Καπνεργάτη η οποία σίγουρα θα μετακινηθεί αλλά θα πρέπει αυτή η αλλαγή να εξυπηρετεί και τα ταξί που διαμαρτύρονται κυρίως για τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα μπορούν να σταθμεύουν στη νέα θέση που θα τους παραχωρήσει ο Δήμος.

 

O Λύτρας γιόρτασε την αποφυλάκιση του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Έλλη Κοκκίνου παρέα μαζί με την κόρη του από τον πρώτο γάμο.

Πάλι καλά που δεν ήταν και η νυν σύζυγος του που παρά τα μπουνίδια  που έφαγε ήταν μεταξύ αυτών που ζητούσανε την αποφυλάκιση του και μάλιστα εγγράφως.

Μεγάλη καρδιά το κορίτσι.

 

Τυχεροί όλοι οι τηλεθεατές που απολαύσανε έστω και τηλεοπτικά την φοβερή συναυλία του Ξαρχάκου προχθές Τρίτη βράδυ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την φωταγώγηση του ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Αγαπημένα τραγούδια ενορχηστρωμένα με μαεστρία από τον μοναδικό δημιουργό Σταύρο Ξαρχάκο.

 

Μας ανησυχεί που ακόμα και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τον επερχόμενο χειμώνα.

Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι μετά από ένα βαρύ καλοκαίρι ακολουθεί ένας βαρύς χειμώνα χωρίς μέχρι και σήμερα να έχουν μιλήσει οι μετεωρολόγοι.

 

Πυρ και μανία ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης με τους παίκτες του μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Τους τα έψαλε στα αποδυτήρια για την απόδοση τους και περιμένει να δει την αγωνιστική τους αντίδραση στο παιχνίδι με τον ΑΡΗ την ερχόμενη Κυριακή στην Θες/νίκη.

 

Εμείς πάντως επιμένουμε ότι για να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας θα πρέπει να βρεθεί ένα «δεκάρι» που θα οργανώνει το επιθετικό κομμάτι της ομάδας και με κάθετες πάσες.

Με σέντρες και με γιόμες δεν πας πουθενά.

 

Το ένα μετά το άλλο διαδέχονται τα ριάλιτι στο χειμερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ αφού μετά το Survivor προχθές ξεκίνησε και το Tempting Fortune το οποίο είναι επίσης ένα παιχνίδι επιβίωσης.

Η διεύθυνση του καναλιού αποφάσισε αντί να πληρώσει σήριαλ να δώσει τα λεφτά αυτά στα ριάλιτι.

Είναι θέμα επιλογής καθαρά.

 

Ο Κασσελάκης είναι δεν είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να απασχολεί το κόμμα και να προκαλεί προβληματισμούς στους συντρόφους του για τον τρόπο με τον οποίο θα τον αποκλείσουν από όλη την διαδικασία.

Πάντως ο Κασσελάκης σύμφωνα με το ρεπορτάζ θέλει να είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και αλόρα!

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Ο Μπακογιάννης από την Αθήνα, διαιτητής στο παιχνίδι του ΑΟΚ στη Λάρισα