Dark Mode Light Mode

Τα φιλικά του Σαββατοκύριακου σε Γ’ Εθνική και τοπικό επίπεδο

Με γκολ πέναλτι του Ράνου στο 62′ ο Νέστος κέρδισε με 1-0 τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Με τον Νέστο αγωνίστηκε και ο Αντώνης Πετράκης, ο οποίος μάλλον θα αποκτηθεί. Πέρσι αρχικά ήταν στον ΑΟΚ και μετά στον Πανσερραϊκό. Αρκετά φιλικά για τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στο γήπεδο του Χαλκερού η ομάδα του Βύρωνα έχασε με 3-2 από τη Βουλγαρική Πιρίν. Τα γκολ για την ομάδα του Παντελή Στυλιανού πέτυχαν οι Αμιάδης και Βλάχος. Στο γήπεδο της Νικήσιανης ο Ορφέας επικράτησε με 5-1 επί του Παγγαίου.

3 γκολ πέτυχε ο Τσαμπέγια και από 1 οι Βακιρτζής, Κεχαγιάς. Το γκολ του Παγγαίου πέτυχε ο Κεχαγιάς. Στην Καρβάλη ο Άρης Πηγών κέρδισε με 6-0 τον τοπικό Ναζιανζό. Τα γκολ για της ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη πέτυχαν οι Δουμάνης (2), Αθανασάκης, Παντελίδης, Σπύρος Κλοκίδης και Μανιός.

Ο Μακεδονικός Αγιάσματος προηγήθηκε με τον Αρμάντο αλλά στη συνέχεια ο Ορφέας Ξάνθης πέτυχε 2 γκολ για να πάρει τη νίκη με 2-1. Αγωνίστηκε με την ομάδα του Δημήτρη Σιώπη ο Μπρίτο. Στο Οφρύνιο ο Αετός προηγήθηκε με 4-0 επί του Ατρόμητου Ακροβουνίου με γκολ που πέτυχαν οι Καλτσίδης (2), Τάφα, Γούναρης, Στη συνέχεια αντέδρασε ο Ατρόμητος και πέτυχε 3 γκολ για το τελικό 4-3.

Προηγούμενο άρθρο

ΑΟΚ: Στο μεταγραφικό «κάδρο« ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης - Αποκτήθηκε ο Ραφαήλ Παπαδόπουλος

Επόμενο άρθρο

Στοίχημα: Συνδυαστικά με το φαβορί Μπεσίκτας