Dark Mode Light Mode

Τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στη νίκη του ΑΟΚ επί του Βύρωνα (φωτογραφίες)

Με σκορ 2-0 ο ΑΟΚ επικράτησε νωρίτερα σήμερα του Βύρωνα, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Βερούλειο.

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε με Τσαμούρη και Ολιβέιρα στο αρχικό σχήμα. Επίσης με δοκιμαζόμενο ξένο τερματοφύλακα. Είχε την υπεροχή και η καλύτερη φάση που δημιούργησε ήταν το δοκάρι του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι στο 40′ ενώ στη συνέχεια αστόχησε από κοντά ο Γκέκας με κεφαλιά.

Πρόσωπο του Α’ μέρους ήταν ο νεαρός Βούλγαρος τερματοφύλακας του Βύρωνα, Ιωσήφ Κιουάν, ο οποίος κράτησε το μηδέν σε πολλές περιπτώσεις. Ο ΑΟΚ είχε την υπεροχή και στο β’ μέρος αλλά κι ο Βύρωνας είχε καλή παρουσία, ειδικά αμυντική.

Φάσεις στο β’ μέρος: Στο 56′ ο Μέτσε αστόχησε από τα 3 μέτρα. Στο 72′ ο Α. Δερμιτζάκης αστόχησε από πολύ καλή θέση, Ένα λεπτό μετά ο Α. Δερμιτζάκης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και άνοξε το σκορ (1-0). Στο 75′ ο ίδιος παίκτης είχε προσπάθεια στο δοκάρι, στην επιστροφή σκόραρε ο Κούλαλης για το 2-0.

Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Πόποβιτς – Σπανουδάκης. Δοκιμάστηκαν ο τερματοφύλακας Ιωαννίδης που έπαιζε στον Καμπανιακό, ο Βόσνιος Ομάρ Πάσαγιτς ,που είναι πλάγιος αριστερός οπισθοφύλακας και έχει Γερμανικό διαβατήριο.

Φωτογραφίες: Χάρης Ιορδανίδης

Προηγούμενο άρθρο

Άνεμοι έντασης 7 μποφόρ στο λιμάνι της Καβάλας (φωτογραφία)

Επόμενο άρθρο

6ο Φεστιβάλ Via Egnatia με τρεις μουσικές εκδηλώσεις στην ΠΕ Καβάλας