Dark Mode Light Mode

Τα πάρε δώσε μέχρι στιγμής των ομάδων της Καβάλας στη Γ` Εθνική

Ο Αετός Ορφανού με 9 μεταγραφές έχει κάνει τις περισσότερες μέχρι τώρα από τις ομάδες του νομού αλλά βέβαια ακόμη η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο νεοφώτιστος Κεραυνός Πέρνης έχει φτάσει στις 5 ενώ ο Νέστος που ξεκίνησε αργά λόγω των διοικητικών προβλημάτων έχει ανακοινώσει 2 μεταγραφές.  Ο ΑΟΚ έχει αποκτήσει μέχρι τώρα 5 ποδοσφαιριστές και έπεται συνέχεια. Εχει κρατήσει 14 παίκτες από το περσινό ρόστερ.

ΑΟΚ

Προπονητής: Παύλος Δερμιτζάκης στη θέση του Κώστα Ανυφαντάκη

Αποκτήθηκαν:  Γεμιστός από Αιγάλεω, Τουμανίδης από Μακεδονικό, Γιατσβίνοβιτς από ομάδα της Κροατίας(Β` Εθνική),  Ζέρης από ΝΠΣ Βόλου, Γαβριηλίδης από Παναιγιάλειο.

Παρελθόν: Σέχου,  Γιαλαμούδης, Ηλιάδης, Τσακιρίδης,  Παγκάκης(ΑΕ Καλαμπακίου),  Παπαστεριανός(Κύπρος), Πάλλας, Ξόμπλιος.

 

Αετός Ορφανού

Προπονητής: Παρέμεινε ο Δημήτρης Σίτσας

Αποκτήθηκαν: Καζαντζίδης από Παλαιοχώρα Κρήτης , Κωνσταντίνου από Μαλακοπή Θεσσαλονίκης, Αθανασάκης από Αστέρα Φωλιάς, Χατζηνικολής από Βρασίδα Νέας Περάμου, Κυφωνίδης από Ερμιονίδα,  Μιχαλής από Φρίξο Πλατανοτόπου, Βουζουλίδης από Μ. Α Αντιφιλίππων, Προβατίδης από ΑΟΚ, Πεχλιβάνης από ομάδα των Ιωαννίνων.

Παρελθόν: Τοπαλίδης(Μ. Α Ορφανίου),  Δούμπλατζης(Αναγέννηση Λιμεναρίων), Γ. Τσαμπέγια(Νέστος), Φ. Τσαμπέγια( Νέστος), Νάκου(Μ. Α Φιλίππων), Γκουντούνας,  Μώραλης(Ναζιανζός Νέας Καρβάλης).

Στον Αετό παρέμεινε τελικά ο Μαυρίδης.

Νέστος Χρυσούπολης

Προπονητής: Κυριάκος Κετσιεμενίδης στη θέση του Αντώνη Δρακόπουλου(συνεχίζει σε ομάδα Γ` Εθνικής του Διστόμου)

Αποκτήθηκαν: Φ. Τσαμπέγια από Αετό Ορφανού, Γ. Τσαμπέγια από Αετό Ορφανού.

Παρελθόν: Κοβάτσης(Αναγέννηση Γιαννιτσών), Ναουμίδης,  Κρολ, Βέρα, Μπαντάνης(Κεραυνός Πέρνης), Χούσινετς.

Κεραυνός Πέρνης

Προπονητής: Παρέμεινε ο Γιάννης Μαλαματάς

Αποκτήθηκαν: Γκεοργκίεφ από Δόξα Σώστη,  Χαριτίδης από Αρη Αβάτου, Μπαντάνης από Νέστο Χρυσούπολης, Λεγάτος από ΑΕΚ Καβάλας, Λάσπατζης από Παλαιοχώρα Κρήτης, Τζώρτζης επιστροφή από Θεσσαλονίκη.

Παρελθόν: Χαλπέτης(Απόλλων Χρυσοχωρίου), Καρύδης(Απόλλων Χρυσοχωρίου), Μπουτζούρογλου(Απόλλων Χρυσοχωρίου),

Νέστος: Συνεργάτης του Κετσιεμενίδη, ο Γκαϊτατζόπουλος

Ο Χρήστος Γκαϊτατζόπουλος επιστρέφει στο προπονητικό τιμ του Νέστου Χρυσούπολης ως συνεργάτης του Κυριάκου Κετσιεμενίδη σε θέματα φυσικής κατάστασης.  Ηταν στο Νέστο και πάλι  την εποχή του Νίκου Καραμπετάκη(2014-2015)  ενώ τελευταία εργάστηκε στην ομάδα της Κεραμωτής.

Ο Νέστος κινείται για την απόκτηση ξένων παικτών ενώ περιμένει να δει τις προθέσεις του Βραζιλιάνου Φεράρι που αγωνίστηκε πέρσι από το Γενάρη και μετά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Στο Νέστο θα συνεχίσουν οι γηγενείς Φαμπιόλ, Μαϊδανός, Κλοκίδης.

Προηγούμενο άρθρο

Tροχαίο πριν από λίγο στην παραλία (φωτογραφία)

Επόμενο άρθρο

Ξεκίνησε η συνάντηση των εκπροσώπων του TAP με την Δήμαρχο