Dark Mode Light Mode

Τα ψώνια των εορτών έχουν κι άλλο στόχο: Στήριξη μικρομεσαίων!

Ικανοποιητική κρίνεται η κίνηση στην αγορά της Καβάλας το προηγούμενο διήμερο.

Τόσο το Σάββατο όσο και χθες Κυριακή. Οι επαγγελματίες πάντα περιμένουν περισσότερα πράγματα αλλά δεδομένων των συνθηκών και μία περίπου εβδομάδα προ των Χριστουγέννων υπήρξε αγοραστικό ενδιαφέρον. Αυτό αναμένεται να αυξηθεί ειδικά από αύριο.

Με την πληρωμή τόσο των συντάξεων όσο και των λοιπών επιδομάτων. Αυτός είναι ο λόγος που η αγορά από σήμερα ως και την Παρασκευή θα είναι ανοιχτή πρωί και απόγευμα. Αρκετά μάλιστα καταστήματα για το ίδιο διάστημα υιοθετούν ωράριο συνεχούς λειτουργίας. Από το πρωί ως αργά το απόγευμα.

Σημειώνουμε ότι λόγω του ότι φέτος τα Χριστούγεννα «πέφτουν» Κυριακή δεν επηρεάζεται σχεδόν καθόλου η λειτουργία των λαϊκών αγορών. Σε όλο το Νομό θα γίνουν κανονικά. Μικρή εξαίρεση αυτή του Πρίνου της Θάσου που δεν θα γίνει τη Δευτέρα 26 Δεκέμβρη. Μεταφέρεται για να γίνει την Πέμπτη 29 Δεκέμβρη.

Τα ψώνια των εορτών από τους Καβαλιώτες πρέπει κι αυτήν την φορά να έχουν τον γνωστό στόχο. Τη συνηθισμένη προτεραιότητα. Τη στήριξη των μικρομεσαίων. Όλων των μικρομεσαίων στην αγορά της Καβάλας και του Νομού μας γενικότερα. Πρέπει να προτιμηθούν οι συμπολίτες επαγγελματίες αφού με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η καλύτερη δυνατή στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Προηγούμενο άρθρο

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Δραστηριότητα συλλόγων: Εκδηλώσεις και κρούσματα κορωνοϊού!