Dark Mode Light Mode

Τα ξεκίνημα της ΑΕΚ Καβάλας, ο Κονσταντίνι στον Αστέρα Φωλιάς, φεύγει ο Ρουμελιώτης από τον Ορφέα (φωτογραφίες)

Ο Αστέρας Φωλιάς προχώρησε σε μια ηχηρή μεταγραφή για τα δεδομένα της Β` κατηγορίας αφού απέκτησε τον στόπερ Κονσταντίνι που πέρσι αγωνίστηκε στον Ορφέα Ελευθερούπολης και πριν σε Ηρακλή Καβάλας και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Από τον Ορφέα Ελευθερούπολης αποχωρεί και ο Ρουμελιώτης λόγω   επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Δεν αποκλείουμε να συνεχίσει σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

*Τα φιλικά της ΑΕΚ Καβάλας

Η ΑΕΚ Καβάλας ξεκίνησε την προετοιμασία της την Κυριακή που μας πέρασε στο προπονητικές της εγκαταστάσεις στο Δάτο, κάτω υπο την επίβλεψη για 3η συνεχόμενη χρονιά του Παύλου Προβατίδη.

Σε σχέση με πέρσι υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ ενώ αναμένεται μεταγραφική ενίσχυση στη συνέχεια με έμπειρους παίκτες ενώ θα προστεθούν στη μεγάλη ομάδα παίκτες από την Καβάλα 2004/ΑΕΚ Β`.   Από το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει ο Καπνόπουλος, ο Κυγάης Α, ο Σεμερτζίδης Σ, ο Λεγάτος, ο Κουνατίδης, ο Κ.  Άγγος.

Επέστρεψε από τον Μ. Α Αντιφιλίππων ο τερματοφύλακας Χαδόλιας. Από την Καβάλα 2004 πήραν μετάθεση στην ΑΕΚ  ο Ηλιάδης, ο Λιόλιος και ο Κλειτσιώτης.

Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ ήταν ο Ντέντε από τον ΠΑΟΚ Καβάλας ενώ αποκτήθηκε ακόμη ο νεαρός Κουτίδης από το εφηβικό του ΑΟΚ.

Ο Μαλαμίδης μάλλον την Παρασκευή θα κλείσει στον ΑΟΚ.

Στα πλαίσια της έναρξης της προετοιμασίας, οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν τα φιλικά του καλοκαιριού:

Παρασκευή 03/08/2018: ΑΕΚ Καβάλας-ΠΑΟΠ Νέας Αμισού

Τετάρτη 08/08/2018: Μ.Α Φιλίππων-ΑΕΚ Καβάλας

Σάββατο 11/08/2018: Φρίξος Πλατανοτόπου-ΑΕΚ Καβάλας

Δευτέρα 13/08/2018: ΑΕΚ Καβάλας-Άρης Πηγών

Παρασκευή 17/08/2018: Α.Ο Ελαιοχωρίου-ΑΕΚ Καβάλας

Κυριακή 19/08/2018: Αετός Ορφανού-ΑΕΚ Καβάλας

Τετάρτη 22/08/2018: ΑΕΚ Καβάλας-Δόξα Δράμας Κ19

Τετάρτη 29/08/2018: Κεραυνός Πέρνης-ΑΕΚ Καβάλας

Παρασκευή 05/09/2018: ΑΕΚ Καβάλας-Καβάλα 2004/ΑΕΚ Καβάλας Β’

Πέμπτη 09/09/2018: ΑΕΚ Καβάλας-Α.Ο Καβάλα

*Δυο μεταγραφές ακόμη ο Ηρακλής Καβάλας

Ο Ηρακλής Καβάλας προχώρησε σε δυο μεταγραφές ακόμη μετά την ανακοίνωση μιας 13αδας νέων παικτών. Συγκεκριμένα στο ρόστερ για την ομάδα του Γιάννη Γκιόκα προστέθηκαν ο Μιχάλης Σαντογιάννης από τον Ηρακλή Μυρτοφύτου και ο Σίμος Μπαρέτας από τον Ολυμπιακό Καβάλας.  Ο Μπαρέτας αγωνιζόταν στον Ηρακλή και πριν μερικά χρόνια.

 

Προηγούμενο άρθρο

O Δήμος Νέστου βάζει λεωφορεία για όσους δημότες του θέλουν να μεταβούν στο Γ.Ν.Κ. για να δώσουν αίμα για τους πληγέντες των πυρκαγιών

Επόμενο άρθρο

Συγκέντρωση βοήθειας στο 12ο Δημοτικό σχολείο - Τα είδη που χρειάζονται οι πληγέντες της πυρκαγιάς