Dark Mode Light Mode

Τένις: Φιναλίστ σε Διεθνές τουρνουά της I.T.F. J60 η Ελένη Χατζηαβραάμ

Τον 1ο τους τίτλο σε International tournament J60 στα διπλά έχασαν μέσα από τα χέρια τους η ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ & ΜΑΡΙΖΑ ΤΣΙΡΩΝΗ στο Διεθνές τουρνουά τένις της I.T.F.(International Tennis Federation ) U18, “Agrinio Cup 2024”.

Σ’ έναν αγώνα για γερά νεύρα όπου προηγήθηκαν στο 1ο σετ με 7-5 με  ανατροπή (ήταν πίσω με 4-1) , χάνοντας το 2ο σετ με 2-6 για να έρθει το super tai break των 10 πόντων όπου εκεί και αφού προηγήθηκαν  οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες με 5-1 & φθάνοντας σε διπλό match point στο 9-7 έχασαν τελικά από τις αντιπάλους τους από την Τουρκία με 11-9, & τελικό σκορ 7-5, 2-6, 9-11 σε έναν αγώνα όπου και η τύχη ήταν ενάντια στο Ελληνικό δίδυμο και έπαιξε τον δικό της παράγοντα σε πολλές στιγμές του αγώνα.

Η 16χρονη Πρωταθλήτρια του Α.Ο.Α ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Καβάλας & του “Karaproimos Coaching Team” (No1542, I.T.F junior ranking U18 στον κόσμο) & (No146 T.E. ranking U16) & No2 Ελληνίδα στην Ευρωπαϊκή κατάταξη U16 έφτασε μέχρι το 2ο γύρο στα μονά του ίδιου τουρνουά  με μία νίκη και μια ήττα.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία της και στα προηγούμενα δύο(2) Διεθνής τουρνουά τουρνουά της Ι.T.F. που διοργάνωσε η χώρα μας, το Preveza Cup J60 2024 & Corfu Cup J60 2024 όπου η Καβαλιώτισσα Πρωταθλήτρια έφτασε δύο(2) φορές μέχρι τα ημιτελικά των διπλών και μέχρι το 2ο γύρο των μονών του κυρίως ταμπλό (κάτι που σίγουρα θα την ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά στον Παγκόσμιο χάρτη) χάνοντας και τις δύο φορές από την Ουκρανή Lazarenko Masha η οποία ήταν και η νικήτρια των προηγούμενων τουρνουά.

Περίπου ίδια πορεία είχε και ο Καβαλιώτης Πρωταθλητής ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΆΜ ο οποίος παίζοντας εξαιρετικό τένις, και χάνοντας στις λεπτομέρειες τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, κατάφερε να φτάσει στο, “Preveza Cup J60,  U18”, 2ο γύρο στους 16 καλύτερους στα μονά & Ημιτελικά στα διπλά (με συμπαίκτη τον Μίταλα Γιώργο) στο “Corfu Cup J60, U18” 2o γύρο στους 16 καλύτερους στα μονά & Προημιτελικά στα διπλά (με συμπαίκτη τον Λουκόπουλο Κων/Νο),  στο “Agrinio Cup J60, U18”.

Προημιτελικά και στους καλύτερους οκτώ(8) στα μονά & Προημιτελικά στα διπλά (με συμπαίκτη τον Λουκόπουλο Κων/Νο). O Νο2 της Ελληνικής κατάταξης αγοριών U18 και No744(best ranking I.T.F. U18 στον κόσμο) θα αρχίζει να προετοιμάζεται για νέες και πιο δύσκολες προκλήσεις αφού ο στόχος του είναι να δοκιμαστεί στα δύσκολα τερέν του Παγκόσμιου & επαγγελματικού τένις.

Προηγούμενο άρθρο

Χρήστος Ποτόλιας: «Δήμαρχοι και εργολάβοι βγάλανε βρώμα στο μεϊντάνι!»

Επόμενο άρθρο

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση κερκίδων στο Φρούριο (φωτογραφίες)