Dark Mode Light Mode

Τένις: Νέα διεθνής διάκριση για τον Νικόλα Χατζηαβραάμ

Συνεχίστηκε η πολύ καλή παρουσία του Καβαλιώτη Πρωταθλητή Αντισφαίρισης στα γήπεδα της Πέγια Κοσόβου και τη δεύτερη εβδομάδα, στο 2ο κατά σειρά τουρνουά της World Tennis Tournament “KOSOVO OPEN 2024 U18”  της I.T.F (International Tennis Federation).

Μετά τον τελικό στα διπλά της 1ης εβδομάδας(με συμπαίκτη τον Γελαδάρη Οδυσσέα ) όπου ήταν “FINALIST”, ο αθλητής του A.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του “Karaproimos Coaching Team” έφτασε στο επόμενο τουρνουά μέχρι τον τελικό των μονών χωρίς να χάσει σετ,  όπου υπήρχε έντονο το Ελληνικό χρώμα (αφού ο τίτλος θα πήγαινε σε Ελληνικά χέρια αντιμετωπίζοντας το ζευγάρι του από τα διπλά  Οδυσσέα Γελαδάρη),  κατακτώντας τελικά τη 2η Θέση.

Αργότερα και με συμπαίκτη τον Γελαδάρη Οδυσσέα έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά των διπλών μετά από μεγάλη μάχη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες… Ο Νικόλας Χατζηαβραάμ ο οποίος βαδίζει στην τελευταία του χρονιά ως Junior κλείνει αυτό το κεφάλαιο φτάνοντας μέχρι και το No2 της Ελληνικής κατάταξης U18 αλλά και μέχρι το Νο 744 κόσμου U18 (best world career high) επιστρέφει στην πόλη του όπου με το τεχνικό επιτελείο του “Karaproimos Coaching Team” και κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή και υπεύθυνου αποκατάστασης Γ. Παπανδρέου & “Alternative Therapist Center” θα ετοιμαστούν για το νέο και πιο απαιτητικό κεφάλαιο των επαγγελματικών Futures tournaments…

Στο ίδιο τουρνουά πήρε μέρος και η 16χρονη Ελένη Χατζηαβραάμ (η οποία την πρώτη εβδομάδα κατέκτησε την 1η Θέση στα διπλά), κάνοντας μια καλή πορεία και φτάνοντας στους 16 καλύτερους του τουρνουά και μέχρι τους οκτώ (8) στα διπλά.

Προηγούμενο άρθρο

67ο Φεστιβάλ Φιλίππων - Ευχαριστήριο

Επόμενο άρθρο

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε όλο τον νομό - Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου οι αγιασμοί