Dark Mode Light Mode
Λεωνίδας Βουδούρης: Θα καλέσουμε τους πάντες στη λαϊκή συνέλευση του Σαββάτου
Θα γίνει σήμερα νέα σύσκεψη για το αεροπορικό σόου; – Η πρόταση που εκνεύρισε τον Πάνο Γεωργιάδη
Νέοι στόχοι των βουλευτών

Θα γίνει σήμερα νέα σύσκεψη για το αεροπορικό σόου; – Η πρόταση που εκνεύρισε τον Πάνο Γεωργιάδη

Ο διευθυντής της διοργάνωσης του αεροπορικού σόου κ. Πάνος Γεωργιάδης απουσίαζε χθες από την Καβάλα. Αν επιστρέψει σήμερα τότε εντός της ημέρας υπάρχουν πιθανότητες να επαναληφθεί η σύσκεψη προετοιμασίας για το σόου του Ιουνίου. Διαφορετικά η σύσκεψη θα επιδιωχθεί να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αρκεί να επιθυμεί κάτι τέτοιο και ο κ. Γεωργιάδης και οι τοπικοί φορείς που το χρηματοδοτούν. Δυστυχώς η συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο δεν κατέληξε σε συμφωνία. Ίσα ίσα που ο κ. Γεωργιάδης αποχώρησε δυσαρεστημένος (κατά πολλούς και εκνευρισμένος), με αποτέλεσμα τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο να γίνουν προσπάθειες προκειμένου να «πέσουν» οι τόνοι. Να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στη συζήτηση.

Ο κ. Γεωργιάδης εδώ και πολύ καιρό παραπονούνταν επειδή η προετοιμασία του σόου του 2018 δεν είχε αρχίσει έγκαιρα. Οι φορείς έμοιαζαν να μην ανησυχούν. Στα μέσα Γενάρη έγινε η πρώτη σύσκεψη (πολύ καθυστερημένα). Στη διάρκεια της παρακολουθήσαμε τον κ. Γεωργιάδη να είναι συγκρατημένα δυσαρεστημένος, τους φορείς χαμογελαστούς κι αισιόδοξους. Υπήρξε σχέδιο προγραμματικής σύμβασης και προϋπολογισμού της εκδήλωσης, Δήμαρχος – Μαρκόπουλος- Ιωσηφίδου δήλωσαν έτοιμοι να στηρίξουν το εγχείρημα αλλά ο κ. Γεωργιάδης δεν συμμερίστηκε την αισιοδοξία τους. Του υποσχέθηκαν γρήγορη διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών ζητημάτων προκειμένου το σχέδιο της σύμβασης να οριστικοποιηθεί. Επακολούθησαν δύο συναντήσεις υπηρεσιακών παραγόντων. Την Παρασκευή υποτίθεται ότι έπρεπε όλα αυτά να «κλείσουν» θετικά σε σχέση με τη προγραμματική σύμβαση.

Η σύσκεψη της Παρασκευής άρχισε με παρόντες τους δημοσιογράφους. Η Δήμαρχος διαισθανόμενη ίσως τι θα ακολουθούσε, τους ζήτησε να αποχωρήσουν. Όταν οι δημοσιογράφοι έφυγαν τότε άρχισε αναλυτική συζήτηση περί του οικονομικού. Κατά πληροφορίες τα χρήματα δεν έφθαναν. Λέγεται ότι ζητήθηκαν διάφορες αλλαγές προς το οικονομικότερο. Τότε ο εκπρόσωπος στη σύσκεψη του Επιμελητηρίου Λευθέρης Κουκουτίνης έκανε πρόταση, η οποία τον αφορούσε ως επαγγελματία των μέσων ενημέρωσης (είναι ιδιοκτήτης του Ένα τσάνελ). Όπως πληροφορηθήκαμε το σκεπτικό της πρότασης είχε να κάνει με ζητήματα κυρίως προβολής της εκδήλωσης με μείωση του αρχικού προϋπολογισμού της συγκεκριμένης δαπάνης.

Η πρόταση αυτή εκνεύρισε τον κ. Γεωργιάδη καθώς όπως λέγεται συνοδεύονταν από αρνητικά σχόλια του έργου συνεργατών του . Ο κ. Κουκουτίνης την απέσυρε αλλά το κακό είχε γίνει. Η σύσκεψη τέλειωσε σε βαριά ατμόσφαιρα, χωρίς καμία συμφωνία. Αμέσως μετά οι εκπρόσωποι των φορέων φέρονται να άρχισαν να τηλεφωνούν στον κ. Γεωργιάδη προκειμένου να τον καλμάρουν. Του ζητούν η σύσκεψη να επαναληφθεί σήμερα αλλά αυτός δεν τους το υπόσχεται. Ένα νέο σήριαλ είναι φανερό ότι μόλις άρχισε. Μακάρι να τελειώσει γρήγορα κι η διοργάνωση (παρά το χρόνο που χάθηκε) να πάρει το δρόμο της.

Περισσότερο απ’ όλους ανησυχούν Μαρκόπουλος και Τσανάκα αφού αν το σόου δεν πραγματοποιηθεί, δεν θα γλιτώσουν την κριτική. Ειδικά η κ. Τσανάκα εκτιμά ότι τα πράγματα σύντομα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Είναι κάτι που το ευχόμαστε.

*Η σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή στο Δημαρχείο ήταν κυρίως υπηρεσιακών παραγόντων. Ωστόσο την παρακολούθησαν Δήμαρχος, Μαρκόπουλος, Αναστασία Ιωσηφίδου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Λεωνίδας Βουδούρης: Θα καλέσουμε τους πάντες στη λαϊκή συνέλευση του Σαββάτου

Επόμενο άρθρο

Νέοι στόχοι των βουλευτών