Dark Mode Light Mode

Θα κλείσουν τα σχολεία λόγω του συλλαλητηρίου;

Το θέμα των διοδίων στην Παράκαμψη ξεχωρίζει στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που είναι σε εξέλιξη.  Αυτό ήταν αναμενόμενο αν και τελικά στη συνεδρίαση δεν συμμετέχει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης.

Διαβάστηκε κοινή δήλωση των 3 κυβερνητικών βουλευτών του Νομού, από την οποία προκύπτει ότι η προσφυγή του Δήμου Καβάλας στο ΣτΕ -ισχυρίζονται οι τρεις βουλευτές- δημιουργεί καθυστέρηση στο έργο των διοδίων! Η αναφορά των βουλευτών σε αυτήν την παράμετρο του θέματος ήταν και συγκεκριμένη και αόριστη. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα συμπαρασταθούν και θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο (όπως και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος) μοιάζουν να αισιοδοξούν ότι τα διόδια στο τέλος θα τα γλιτώσουμε δια της διαδικασίας του αναλογικού συστήματος.

Τα εμπόδια που ως προς το συλλαλητήριο υπάρχουν (αναφέρθηκαν από τη Δήμαρχο) έχουν σχέση με το κλείσιμο ή όχι των σχολείων. Σε συνέχεια της γνωστής αντιπαράθεσης για τα προνήπια, η κ. Τσανάκα είπε πριν λίγο ότι οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας ποιούν την νήσσαν. Ισχυρίστηκε ότι δεν είναι πρόθυμοι να απεργήσουν την Τρίτη, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να κλείσουν τα σχολεία. Θύμισε ότι υπάρχει στάση εργασίας που και για αυτούς προκήρυξε για το μεσημέρι της Τρίτης η ΑΔΕΔΥ Καβάλας.

Προηγούμενο άρθρο

Βραβεύσεις και χαλασμένα μικρόφωνα στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Επόμενο άρθρο

Εκτός συλλαλητηρίου η Λαϊκή Συσπείρωση