Dark Mode Light Mode

Θάσος: Μαζική διαμαρτυρία για το νερό (φωτογραφία)

Χαιρετίζουμε τους κατοίκους της Θάσου που συμμετείχαν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου ώρα 12:00 στην  συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ΔΕΥΑΘ. 21 σωματεία και φορείς της Θάσου δώσαμε το μήνυμα στον δήμο Θάσου και στην κυβέρνηση ότι δεν πάει άλλο!

Το σύνθημα μας ότι το νερό είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ δείχνει τις ανάγκες μας και δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω από αυτές. Αγώνας που θα βάζει στο στόχαστρο την πολιτική ΕΕ, κυβέρνησης και δήμου Θάσου  που ευθύνεται για την έλλειψη νερού και της αμφιβόλου ποιότητας.

Σήμερα ήταν μια πρώτη παρέμβαση μας στην ΔΕΥΑΘ, για άλλη μια φορά ο πρόεδρος κύριος Μανίτσας έφερε την δικαιολογία της έλλειψης χρηματοδότησης, δεν λέει κουβέντα όμως, για τον πακτωλό χρημάτων που δίνονται στους επιχειρηματικούς ομίλους και για όπλα στην Ουκρανία και τίποτα για τις ανάγκες του λαού.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας κόντρα στην πολιτική κυβέρνησης αλλά και της διοίκησης του δήμου Θάσου που ακολουθεί την ίδια ρότα ,της εμπορευματοποίησης του νερού της συνένωσης και ιδιωτικοποίησης των ΔΕΥΑ.

Από σήμερα όλα τα σωματεία και οι φορείς της Θάσου να οργανώσουν τον αγώνα μέσα από συλλογικές  διαδικασίες να προετοιμάσουμε τις επόμενες μάχες που θα δώσουμε για να διεκδικήσουμε: Aαναγκαία έργα υποδομής για την αναβάθμιση των πηγών και των εγκαταστάσεων για την μεγιστοποίηση της προσφοράς του νερού.

Καμία αύξηση στα τιμολόγια του νερού για την λαϊκή κατανάλωση, φτηνό ελεγμένο, ποιοτικό νερό με άμεση μείωση στα τιμολόγια σε ανέργους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, να πάψει το νερό να αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα αλλά ως κοινωνικό δικαίωμα. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην ΔΕΥΑΘ. Οι αγώνας μας είναι η καλύτερη εγγύηση για να ζήσουμε καλύτερες μέρες και σε αυτό το κάλεσμα δεν περισσεύει κανένας.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Η ΄΄ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ΄΄

ΣΙΝΔΙΚΑΤΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΘΑΣΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑΣΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ ΤΟ ΄΄ΚΑΣΤΡΟ΄΄

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΑΣΟΥ

Προηγούμενο άρθρο

"Οι Γερμανοί ξανάρχονται" απο την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέρνης

Επόμενο άρθρο

Γενική συνέλευση Επιμελητηρίων μαζί με την KavalaExpo 2024