Dark Mode Light Mode

Θεία λειτουργία και αρτοκλασία για την εορτή του Αγίου Νέστωρα (φωτογραφίες)

Την Παρασκευή 27-10-23 το πρωί , ημέρα εορτής του Αγίου Νέστορα, το όνομα του οποίου φέρει το Φιλανθρωπικό Σωματείο Κυριών Καβάλας “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ” , πραγματοποιήσαμε θεία λειτουργία και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου.

Παραβρέθηκαν μέλη και φίλες του Σωματείου. Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κύριες Σμαρώ Νικολαιδου, Πρόεδρος της Φιλόπτωχος Ἀδελφότης Κυριών ἐν Καβάλλᾳ μαζί με τις Κυρίες Μαρία Κολοκοτρώνη, Αναστασία Λαμπαδίτου και Kyra Lazarou, που είναι και μέλη μας, η Κα Vicky Tsohatzi-Arampatzi, εκ μέρους του ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Καβάλας.

Η Κα Μαρίνα Φιλιππίδου, Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας, οι Κυρίες Βίνη Κοτζαγκιόζογλου Βουλγαρίδου Πρόεδρος του Ineer Wheel Καβάλας μαζί με τις κυρίες Φρόσω Σαββοπούλου & Efi Loiza , μέλος μας, η Κα Άννα Κοσμίδου εκ μέρους της Μέριμνα του παιδιού Καβάλας.

Η Κα Anna Giovanios εκ μέρους των Γιατρών του Κόσμου, που είναι και μέλος μας. Στη συνέχεια προσφέρθηκε καφές. Τα κεράσματα ήταν όπως πάντα προσφορά των Φούρνοι Φελλαχίδη, τους οποίους και ευχαριστούμε , όπως και τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του καφέ Franco’s για την άψογη εξυπηρέτηση. Και του χρόνου με υγεία!

πηγή: Φιλανθρωπικό Σωματείο Κυριών Καβάλας “Ο Άγιος Νέστωρ” 

Προηγούμενο άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι αισθητικές παρεμβάσεις αναβάθμισης των χώρων πρασίνου στο κέντρο της πόλης (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Διακοπή νερού αύριο το πρωί στη συνοικία του Αγίου Λουκά