Dark Mode Light Mode

«Θέλουμε να δούμε διάθεση και δουλειά που δεν την είδαμε ως τώρα»

Τα θέματα της δημοτικής επικαιρότητας σχολίασε μιλώντας χθες στο Ράδιο Πρωινή ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας κ. Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

«Θέλουμε να δούμε διάθεση και δουλειά που δεν είδαμε ως τώρα» είπε γενικά για τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Κι αμέσως ασχολήθηκε με τα κυκλοφοριακά αν και βρισκόμαστε σε Χειμερινή περίοδο.

Χωρίς αξιόλογη τουριστική κίνηση. Ο κ. Χρυσανίδης μεταξύ άλλων για τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης είπε: «Δυστυχώς υπάρχουν και τώρα κυκλοφοριακά προβλήματα. Οι δρόμοι έγιναν όλοι χώροι στάθμευσης.

Δεν κατασκευάζονται νέοι χώροι στάθμευσης. Κατόπιν τούτου δεν έχουμε ούτε δρόμους, ούτε πεζοδρόμια. Το Καλοκαίρι περιμένουμε πολλούς τουρίστες και δεν γνωρίζουμε που θα κυκλοφορήσουν. Πρέπει να δημιουργήσουμε νέους χώρους στάθμευσης».

Σχετικά με το πρόβλημα των έργων στην αγορά του Αγίου Νικολάου ο κ. Χρυσανίδης απέρριψε όσα ισχυρίζεται ο Δήμαρχος. Αυτά που μνημονεύουν τακτικές Μπέου. Ζήτησε συντονισμό και κυρίως συνεργασία για να ξεπεραστούν τα θέματα που έχουν σχέση με την αρχαιολογία.

Είπε μεταξύ άλλων: «Το έργο που γίνεται είναι αναγκαίο. Χρειάζεται, όπως σε όλα τα έργα, υπομονή. Φυσικά δεν πρέπει το έργο να τραβήξει πολύ χρονικά. Αυτό αντιμετωπίζεται με οργάνωση. Με την οργάνωση θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που ανέκυψαν ή θα ανακύψουν.

Κακώς αυτό (η καλή προετοιμασία και οργάνωση) δεν έγινε. Απορρίπτουμε όσα ισχυρίζεται ο Δήμαρχος. Πρέπει Δήμος και Αρχαιολογική υπηρεσία να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι και να συντονιστούν. Να συνεργαστούν. Δεν θέλουμε αντιπαλότητες και αψιμαχίες».

Σχετικά με τις τιμητικές πλακέτες που δόθηκαν σε πρώην δημοτικούς συμβούλους και πρώην αντιδημάρχους από την παράταξη του κ. Θόδωρου Μουριάδη και είχαν πάνω τους και το σήμα του Δήμου Καβάλας, ο κ. Χρυσανίδης επανήλθε (αρχικά έθεσε το θέμα δια της κ. Δρακονάκη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου): «Είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιούν το σήμα του Δήμου Καβάλας χωρίς άδεια.

Χωρίς απόφαση του αρμόδιου Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν είναι τσιφλίκι του κ. Μουριάδη ο Δήμος». Σε σχέση με την απάντηση προς την κ. Δρακονάκη, ότι έδειξε μικροψυχία, ο κ. Χρυσανίδης πρόσθεσε: ” Όφειλε αμέσως να της ζητήσει συγνώμη αλλά ο κ. Μουριάδης δεν το έκανε».

Προηγούμενο άρθρο

Η ΝΔ έκοψε βασιλόπιτα αλλά φλουρί δε βρέθηκε! (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Πρωτοπορεί ο ΣΥΦΑ Καβάλας: Δρα μαζί με 7 ακόμη συνεταιρισμούς φαρμακοποιών!