Dark Mode Light Mode

Θερμές ευχαριστίες Γ. Πασχαλίδη προς τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας για το Μνημόνιο συνεννόησης για το στρατόπεδο Ασημακοπούλου

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη για την υπογραφή του Μνημονίου συνεννόησης για το πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου, διότι στάθηκε πραγματικός αρωγός σε όλη την προσπάθεια και επέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την Καβάλα.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου αποτελούσε πάγιο αίτημα του Βουλευτή, για την ικανοποίηση του οποίου είχε προβεί σε συνεχείς παρεμβάσεις με την πιο πρόσφατη να πραγματοποιείται στις 20.5.2024, οπότε και είχε λάβει χώρα συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης μεταξύ του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Βουλευτή και του Δημάρχου Καβάλας, όπου αποφασίστηκε η σύνταξη της προγραμματικής συμφωνίας.

Πράγματι σήμερα ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και ο Διευθυντής του Ταμείου Εθνικής Άμυνας Αντιστράτηγος (ΜΧ), Ευάγγελος Λύκος, υπέγραψαν το μνημόνιο συνεννόησης για την πολεοδόμηση του πρώην στρατοπέδου «Ασημακοπούλου», στο πλαίσιο του εθνικού προγράμματος στρατηγικής αναδιάρθρωσης στρατοπέδων.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη για όλες τις καθοριστικές ενέργειές του. Αισθάνομαι βαθιά ικανοποίηση διότι η αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου αποτελούσε μία από τις  βασικές προτεραιότητές μου. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα. Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας αποτελεί ορόσημο διότι εκκινεί η πολεοδομική αναβάθμιση του Περιγιαλίου και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Αίτημα της Κοινότητας Αμυγδαλεώνα,προς το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας,για ονοματοδοσία οδού στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας προς τιμή του Μανώλη Κεσικιάδη Δασοκομάντος

Επόμενο άρθρο

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον κεντρικό δρόμο του Παληού (φωτογραφία)