cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Θερμές Ευχαριστίες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας στην Εταιρεία LEARNWORLDS GREECE

 Θερμές Ευχαριστίες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας στην Εταιρεία LEARNWORLDS GREECE

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων και οι μαθητές/τριες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «LEARNWORLDS GREECE – Υπηρεσίες Σχεδιασμού & Ανάπτυξης  Τεχνολογιών της Πληροφορίας» και τον νόμιμο εκπρόσωπό της, κ. Δεσποτάκη Θεοφάνη, που με πρωτοβουλία τους προέβησαν σε δωρεά βιβλίων συνολικής αξίας 1.012 ευρώ, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μάς απέστειλε 102 βιβλία, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται παιδικά παραμύθια, παιδικά λογοτεχνικά βιβλία, βιβλία ιστορίας και επιστημονικά βιβλία. Τα βιβλία αυτά θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη μαθησιακή διαδικασία και στην ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας ενισχύοντας την δημιουργία μιας «σχολικής κοινότητας μικρών αναγνωστών».

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τον κ. Ιωάννη Τιφκιτσή που εργαζόταν για πολλά χρόνια ως δάσκαλος στο σχολείο μας και την κ. Αικατερίνη Νάσου που εργάζεται στην εταιρεία «LEARNWORLDS GREECE»,  οι οποίοι, αποτελώντας τον «συνδετικό κρίκο» μεταξύ σχολείου και εταιρείας, μας ενημέρωσαν για το κοινωνικό έργο που προσφέρει η εταιρεία σε σχολικές μονάδες και βοήθησαν στην άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας της δωρεάς.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης