Dark Mode Light Mode
Προανάκριση για την αιτία της φωτιάς άνωθεν Μπάτη
Την Πέμπτη 28 Αυγούστου η Καλοκαιρινή εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου
Αναστολή λειτουργίας Νηπιαγωγείου Πέρνης

Την Πέμπτη 28 Αυγούστου η Καλοκαιρινή εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου

Φωτογραφία αρχείου

Την Πέμπτη 28 Αυγούστου ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας πραγματοποιεί μία ακόμη εκδήλωση. Την Καλοκαιρινή του. Έναν νέο θεσμό που προσπαθεί να καθιερώσει προς όφελος των μελών του και των καταναλωτών.

Πέρσι η εκδήλωση με τίτλο «Summer Shopping Night» δεν έγινε όπως είχε προετοιμαστεί. Λόγω άλλων και δυσάρεστων γεγονότων στη χώρα. Φέτος όλοι εύχονται να μην υπάρξουν έκτακτα γεγονότα και το πρόγραμμα να υλοποιηθεί όπως προετοιμάζεται.

Την εκδήλωση ενισχύει και η Περιφέρεια ΑΜΘ. Από την κατά πλειοψηφία απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής (συνεδρίαση 11 Ιουλίου) μαθαίνουμε το σκεπτικό της όπως επίσης και το ότι η Περιφέρεια ενισχύει και την Καλοκαιρινή εκδήλωση του εμπορικού συλλόγου των Φιλίππων:

«Η Π.Ε. Καβάλας συνδράμει στηρίζοντας τις δράσεις των φορέων εμπόρων, βιοτεχνών και λοιπών επαγγελματιών, που συμβάλλουν στην τόνωση των περιοχών της. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας είθισται σε συνεργασία με φορείς της πόλης της Καβάλας να πραγματοποιεί διάφορες εκδηλώσεις (μουσικές και γενικά καλλιτεχνικές) που έχουν ως βασικό στόχο να κινητοποιήσουν τους κατοίκους της Καβάλας αλλά και της ευρύτερης περιοχής να επισκεφτούν το κέντρο της πόλης κατά την διάρκεια του «Summer Shopping Night».

Αντίστοιχα και το εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικό σωματείο «Οι Φίλιπποι» με τις δράσεις που προγραμματίζει κατά την διάρκεια του έτους έχει ως στόχο την στήριξη των Κρηνίδων αλλά και της ευρύτερης περιοχής κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «3ο Μουσικό Σταυροδρόμι Φιλίππων».

Συγκεκριμένα η ΠΕ Καβάλας θα καλύψει μέρος της ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης κάποιων σημείων όπου θα επιλεχθούν από κοινού με τους φορείς και όπου θα πραγματοποιηθούν διαφορετικές παράλληλες δράσεις.

Το ύψος του προϋπολογισμού αυτών των εκδηλώσεων ανέρχεται στο ποσό των 34.000,00 € και συνδράμουν εξίσου ο Δήμος Καβάλας, ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας και το Επιμελητήριο».

Σύμφωνα με την απόφαση κάθε εκδήλωση σε Καβάλα και Κρηνίδες θα ενισχυθεί με ποσό 3.500 ευρώ. Συνολικά η Περιφέρεια ΑΜΘ θα διαθέσει 7.000 ευρώ. Δύο μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής δεν ενέκριναν την εισήγηση. Ο Κώστας Κουρτίδης ψήφισε κατά και Δελησταμάτης και Μπουδούρογλου δήλωσαν την παρουσία τους.

Προηγούμενο άρθρο

Προανάκριση για την αιτία της φωτιάς άνωθεν Μπάτη

Επόμενο άρθρο

Αναστολή λειτουργίας Νηπιαγωγείου Πέρνης