Dark Mode Light Mode

Το 1ο ΓΕΛ Καβάλας συγχαίρει και ευχαριστεί: «Καλό ακαδημαϊκό βίο καμάρια μας!»

φωτογραφία αρχείου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το 1ο Λύκειο Καβάλας, με την αυλαία της φετινής σχολικής χρονιάς να πέφτει μόλις χθες, μετά την τελική κατάταξη Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τα ΙΕΚ, ευχαριστεί και συγχαίρει όλες τις Μαθήτριες και όλους τους Μαθητές του.

Εστιάζει ιδιαίτερα στους Αποφοίτους της Γ΄ Λυκείου, αποχαιρετώντας τους νοσταλγικά αλλά και με αίσθημα περηφάνιας. Τους βλέπει να μεταβαίνουν άλλοι στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, άλλοι στα Δημόσια ή Ιδιωτικά ΙΕΚ, μερικοί δε από τώρα στον εργασιακό βίο, άλλοι σε πόλεις της Ελλάδας και άλλοι στο εξωτερικό, άλλοι, επίσης, συνεχίζοντας στην όμορφη Καβάλα μας.

Πρόκειται όχι απλά για το κεφάλαιο, αλλά για τον αυτοσκοπό μιας χώρας που όσο την ξέραμε δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται σε κρίση, ιδίως διαρροής της αφρόκρεμάς της, δηλαδή της νέας γενιάς της, στο εξωτερικό.

Θα πούμε «μπράβο» στους αριστεύσαντες, αλλά εξίσου θα πούμε «μπράβο» σε όσους προσπάθησαν για τον πρώτο τους στόχο. Εξάλλου, όλοι, ανεξαιρέτως, όσοι αγαπούν τη ζωή, όσοι βρίσκουν το δικό τους προορισμό πασχίζοντας σε αυτόν και γι’ αυτόν, είναι ήδη πετυχημένοι. Κι αν μια «πόρτα» δεν τους ανοίξει, τους ανοίγει μια άλλη που αργά ή γρήγορα θα αντιληφθούν ότι τελικά ήταν η καταλληλότερη, ό,τι καλύτερο γι’ αυτούς.

Καλό ακαδημαϊκό και επαγγελματικό βίο, καμάρια μας!

 

Καβάλα, 26.07.2024

Η Διεύθυνση,

ο Σύλλογος Διδασκόντων,

ο Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων

1ου Λυκείου Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Ο Νίκος Βέρτης στις 17 Αυγούστου στην Παραλία Οφρυνίου

Επόμενο άρθρο

CosmoCinema 2024 με σινεματικό «ταξίδι» σε εξαιρετικές επιλογές ταινιών του παγκόσμιου κινηματογράφου