Dark Mode Light Mode

Το 6ο ΓΕΛ Καβάλας για τη συμμετοχή του Θοδωρή Γκίκα στην 3η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας-Αστροφυσικής Νέων

Το 6ο ΓΕΛ Καβάλας εύχεται Καλή Επιτυχία στον μαθητή Θοδωρή Γκίκα για τη συμμετοχή του στην 3η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας-Αστροφυσικής Νέων.

Το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συμμετοχή του μαθητή της Α’ Λυκείου, Θοδωρή Γκίκα, στην 3η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας-Αστροφυσικής Νέων που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες στο Νεπάλ.

Ο Θοδωρής, μέσα από την αγάπη του για την αστρονομία και την εξαιρετική του αφοσίωση στη μελέτη των φυσικών επιστημών, κατάφερε να διακριθεί σε εθνικό επίπεδο και να κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό.

Η Διεθνής Ολυμπιάδα Αστρονομίας-Αστροφυσικής Νέων συγκεντρώνει ταλαντούχους μαθητές από όλο τον κόσμο, προωθώντας την επιστημονική έρευνα και την ανάπτυξη των φυσικών επιστημών.

Η συμμετοχή του Θοδωρή στην Ολυμπιάδα αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών του και παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους μαθητές του σχολείου μας. Η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 6ου ΓΕΛ Καβάλας εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τους στον Θοδωρή για μια λαμπρή πορεία στον διαγωνισμό.

Ευχόμαστε να αξιοποιήσει την εμπειρία αυτή για να εξελίξει περαιτέρω τις γνώσεις και τις δεξιότητές του, και να επιστρέψει με διακρίσεις που θα κάνουν περήφανους όλους εμάς, την οικογένεια και την πόλη του.

Καλή επιτυχία Θοδωρή! Είμαστε δίπλα σου σε αυτό το ταξίδι γνώσης και ανακάλυψης!

Για το 6ο ΓΕΛ Καβάλας,

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Προηγούμενο άρθρο

Εκλογές στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας: Γράφει ο Παναγιώτης Φώτου

Επόμενο άρθρο

Η απόφαση της Αστυνομίας για τα μέτρα ασφαλείας στο ματς του ΑΟΚ