Dark Mode Light Mode

To χειρότερο σενάριο-εφιάλτης για το Μαξίμου

Με μία λιτή ανακοίνωση το Μπάκινγχαμ ανακοίνωσε ότι ο 75χρονος πλέον  Βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο και έχει ήδη ξεκινήσει τις θεραπείες.

Λεπτομέρειες δεν δόθηκαν αλλά διευκρινίστηκε ότι ο καρκίνος από τον οποίο πάσχει δεν έχει σχέση με την επέμβαση που έκανε πρόσφατα στον προστάτη.

Μόλις χθες από αυτή την σελίδα αναφέραμε  την είδηση με τα  νέα πειραματικά εμβόλια mRNA που χρησιμοποιούνται στην Μεγάλη Βρετανία και βοηθούν τον οργανισμό να αναγνωρίζει τα καρκινικά κύτταρα και να τα καταπολέμα  χωρίς να καταστρέφει τα υγιή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η άσχημη εξέλιξη με την υγεία του Καρόλου φαίνεται να γεφυρώνει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και τον γιο του Χάρι που εκτάκτως επιστρέφει στο παλάτι.

 

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης  περιμένουν πως και πώς να μπούνε στο νέο τους σπίτι το οποίο ανακαινίζεται την τελευταία διετία και μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα είναι αβέρτα στα ταξίδια αναψυχής.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να περιμένεις να μπεις στο νέο σου σπίτι.

 

Και αυτός  ο Κασσελάκης να πηγαίνει στα μπλόκα και να φωτογραφίζεται πάνω στα τρακτέρ είναι λίγο τραβηγμένο.

Κινήσεις που δείχνουν έλλειψη επικοινωνιακού πλάνου.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στην πολιτική  όσο πιστεύει ο Στέφανος .

 

Έγινε μία έρευνα που έδειξε ότι το 76% των Γάλλων έκανε σεξ μία φορά μέσα στο τελευταίο 12μηνο.

Αυτό δείχνει όπως καταλαβαίνετε μια άνευ προηγουμένου σεξουαλική «ύφεση» σύμφωνα με την οποία οι Γάλλοι και οι Γαλλίδες κάνουν όλο και λιγότερο σεξ.

Η ερμηνεία  του αποτελέσματος αυτής της έρευνας είναι άκρως ανησυχητική αφού δείχνει ότι οι Γάλλοι έχουν χάσει την ερωτική τους διάθεση με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα της ζωής τους.

 

Μεγάλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της  Α’ Κατηγορίας  της ΕΠΣΚ ανάμεσα στον δεύτερο Βύρωνα και τον πρώτο  Άρη Πηγών το ερχόμενο Σάββατο στο Βερούλειο στις 15:00.

Θα γεμίσει το γήπεδο.

 

Θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Άρη Πηγών μετά το τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΤ3 και μέσα από την εκπομπή Βίλατζ  Γιουνάτεντ.

Πάρα πολύ ωραία  εκπομπή αλλά θα έπρεπε ο σκηνοθέτης να προφυλάξει τον προπονητή της ομάδας Στέλιο Ιγνατιάδη και να κόψει τα «Γαλλικά» του  που φεύγουν πάνω στην ένταση της στιγμής .

 

O κύβος ερρίφθη.

Οι αγρότες αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με κλείσιμο Εθνικών δρόμων ,Επαρχιακών οδών και απόβαση στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα με τα τρακτέρ του.

Το χειρότερο σενάριο για την κυβέρνηση .

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα εκτός και αν τις επόμενες ημέρες λάβουν ικανοποιητική απάντηση από τον Πρωθυπουργό που θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που έχει προκειμένου να ανασταλούν αυτές οι κινητοποιήσεις.

 

Σε ηλικία 73 ετών άφησε την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο της Χαλκίδας ο διαβόητος κακοποιός των δεκαετιών 80’ και 90’  Βαγγέλης Ρωχάμης γνωστός και ως «Πεταλούδας».

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Αρχαιολογική Υπηρεσία: «Για την έρευνα στον Άγιο Νικόλαο απαιτείται προσωπικό που θα προσληφθεί τώρα»