Dark Mode Light Mode

Το δικαστήριο δεν δέχθηκε το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής

Πρώην συμβασιούχοι των δήμων Καβάλας και Παγγαίου ήταν από το πρωί στο δικαστικό μέγαρο της πόλης. Στις 11:00 το πρωί συζητήθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενώ ταυτόχρονα διατυπώθηκε νέο αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής. Οι πρώην συμβασιούχοι των δήμων Καβάλας και Παγγαίου, περισσότεροι από εβδομήντα άνθρωποι, έχουν αδικηθεί από τη διαδικασία του ΑΣΕΠ μέσω της οποίας υποτίθεται πως θα είχαν ευνοϊκή μοριοδότηση, αλλά κάτι ανάλογο δε συνέβη στην πράξη.

Ζητούν λοιπόν να επανέλθουν στην εργασία τους με δικαστικές αποφάσεις και στηρίζουν πολλά στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής δεν έγινε δεκτό.  Τους πρώην συμβασιούχους των δήμων Καβάλας και Παγγαίου εκπροσώπησε ως συνήγορος ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός. Συμπαράσταση στους πρώην συμβασιούχους υπήρξε και από το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ.

Στο δικαστήριο, για τον ίδιο λόγο, βρέθηκαν και κατέθεσαν ως μάρτυρες οι δήμαρχοι Δήμητρα Τσανάκα και Φίλιππος Αναστασιάδης. Στις καταθέσεις τους επανέλαβαν προηγούμενες κατηγορηματικές απόψεις τους, σύμφωνα με τις οποίες οι πρώην συμβασιούχοι είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία και των δύο δήμων.

Προηγούμενο άρθρο

Εκδήλωση για τις βιβλιοθήκες διοργανώνει ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Επόμενο άρθρο

Σύντομες ομιλίες στο συλλαλητήριο και χωρίς πορεία